Miałem okazję wysłuchać audycji, gratulacje dla prowadzącej. Wstyd żeby prezydent chwalił się takimi drobnostkami jak oczyszczenie stawu w parku.. niech wyliczy inwestorów, którzy dzięki niemu zjawili się w Piotrkowie. Tylko bez Focusa proszę, bo to żadna jego zasługa. Temat jest dłuższy ale szkoda moich nerw.
KONIEC DLA WŁADZY NAUCZYCIELA!
Cho'jniaku! Zgiń! Przepadnij!
Drogi Panie Prezydencie miasta Piotrków Trybunalski, proszę wziąć pod uwagę głos społeczeństwa i nie zastanawiać się nad ponownym zamiarem kandydowania na funkcję obecnie piastowaną, ponieważ większość mieszkańców tego od Pana nie oczekuje !!!
nomo24 ma rację prosimy o twarde fakty mówiące o tym jak Pan jako Prezydent pomógł swoim wyborcą przez ostatnie lata ?
powinno być wyborcom. Przepraszam za błąd :) I dziękuję za uwagę, że takowy zaistniał Piotrkowianinowi.
Panie prezydencie!!! Mam nadzieję, że pańska decyzja będzie najlepsza jaką może Pan wybrać. NIE KANDYDOWAĆ !!!
My mieszkańcy Piotrkowa będziemy wdzięczni za taką decyzję.
Jeszcze lepsza od NIE KANDYDOWAĆ, to spieniężyć majątek i wyjechać z województwa.
Dla chcących odsłuchać wywiad polecam plik w zakładce "Wywiady Strefy" z dnia 30.03.2010 na:
http://strefa.fm/
Chyba najlepszym podsumowaniem upływającej kadencji jest ten badziewiasty płotek na Krzywdzie.
Płotek z segmentów używanych od odgradzania placów budowy czyli symbol tymczasowości, z obrazkami zamiast rzeczywistości czyli PR ponad rzeczywistość.
Ale się pobożny unosił, grunt się pali pod nogami. Najlepsze jak stwierdził, że na dyskusję on sobie nie może pozwolić. Prezydent milion w środę, milion w sobotę.
Właśnie wysłuchałem wywiadu. Drogi panie prezydencie z zdwojoną siłą proszę aby Pan nie kandydował. Robi sobie Pan straszny wstyd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!