"Nie podjąłem jeszcze takiej decyzji." I nie podejmuj, jeżeli miałaby to być decyzja o kandydowaniu! Manifestujesz swe przywiązanie do wiary, dlatego w imię Boga, proszę Cię, nie kandyduj!
~Piotr Włostowic~No proszę,nowy Rejtan lub stary forumowicz w nowym opakowaniu.Popapraniec czy postkomunista?
~Piotrkowianin~ Chojniak robi place zabaw dla dzieci a kandydat postkomunistów na prezia może zrobić "ścieżki zdrowia"Już to kiedyś przerabiałem.Komunie STOP !
Dał się prezydent wciągnąć w bazarowy ton rozmowy. Człowiek z klasą potrafiłby sobie poradzić. Swoją drogą to nie każdy może stawać w mieście do przetargów. Przykładem jest budowa schroniska dla zwięrząt. Postawiono tam warunek, że wykonawca musi mieć doświadczenie w budowaniu schronisk. sic. Dobrze, że instytucje kontrolne zewnętrzne zrobiły tam porządek. Może i tu należałoby zwrócić się do Prezesa Urzędu Zamówień Publicznych o rozstrzygnięcie sprawy? Ten przetarg na oczyszczalnię jest jakiś dziwny. Szkoda byłoby zwracać całą dotację z karnymi odsetkami. Nie doprowadzajmy Piotrkowa do bankructwa.
Jak to jest?Wszystkie prośby o dotacje różnych Stowarzyszeń zostały i zostają odrzucane ze względu na tzw. modernizacje oczyszczalni a teraz się mówi o możliwości zwrotu kasy z odsetkami???Pręgierz to za mało!!!
Proszę popatrzyć w zarządzeniach prezydenta. Dotacje dostają tylko organizacje powiazane z obecną władzą, ci którzy głośno chwalą pobożnego , lub mają w swoich szeregach(patronów) radnych , lub działacvzy Prawicy Razem. Osobną grupą sa organizacje koscielne , przykościelne lub same kościoły. prezio dba o swoich. Inne stowarzyszenia , kluby sportowe pracujące z młodzieżą( tez trudną ) mogą obejsć sie smakiem. Dla nich nie ma bo nie.Nawet łaskawca nie ma cywilnej odwagi powiedzieć dlaczego. Wesołych Świąt
Jak nie ma odwagi powiedzieć dlaczego?Ma własnie o tym pisałem zasłania się modernizacją oczyszczalni!!!
Prawica Razem, Lewica razem... . Chodzi o łapki czy też jakieś inne przesłanie filozoficzno-ideologiczne. A może Lewica i Prawica Razem?
A ja za tym,, co to do niedawna jeszcze w gumofilcach chodził, a potem dziwił się, jak można zgwałcić prostytutkę, parafrazując, wołam:
Chojniak musi odejść!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!