Nie chcę odgrywać roli Kasandry, ale coraz bardziej się obawiam, że ktoś tam jednak polezie na niego głosować. Ci wielcy sympatycy się z tym specjalnie nie obnoszą, czają się gdzieś w podziemiach i jak przyjdzie czas, to wyskoczą jak królik z kapelusza. Nie cieszmy się za wcześnie. Prezy-dent już zdaje się reaktywował kabarecik telewizyjny, podrapie jeszcze parę ulic w celach propagandowych, odsłoni "uroczy" wodotrysk na Krzywdzie, strzeli sobie parę twarzowych fotografii i już stado zaślepionych się znajdzie... Obym się tylko myliła, wciąż ufam jakiemuś tam rozsądkowi mieszkańców naszego miasta.
Do "mieszkańca-PT": Ta cała Łódzka to też niezłe dziadostwo, zresztą jak zwykle za kadencji Najjaśniejszego...
Polecam pierwsze zdjęcie od góry. A komentarz do tej fotki? Komentarza nie będzie, widok sam mówi za siebie. Pfff...
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=430372&page=54
do art.b
Sorry stary,żadna urażona duma i kompletnie żadna walka o stołki - nie mój fach. Ja mam jako mieszkaniec miasta prawo wypowiedzi a że od dłuższego czasu oręduję: STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!! to z tego powodu iż uważam że obecny Prezydent i duża część rajców to miernoty polityczno-samorządowe.A co się tyczy reelekcji ( to broń boże ). Nie będę podpisywał się pod nie swoimi sloganami że PIOTRKÓW POTRZEBUJĘ LEKARZA[/i]. Piotrków potrzebuje lepszego Prezydenta bo nasze miasto ma dużo niewykorzystanych możliwości a p. K.CH.zrobił nie wiele a czego się tyknął to blamaż.
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]
Do cma9999.Szanuje Twoje prawo do wolnej wypowiedzi,ja też uważam że bardzo dużo rajców nigdy nie powinno nimi zostać.Dobrze ich określiłeś"miernoty polityczno samorządowe"Pozdro.
A może lepiej napisać tu: nik@nik.gov.pl?
http://oniet.o0o.pl/Wojtków/12-43/Kamil-Chojny.html
Żaden - malkontencie. Ale i ja podejrzewam, że coś tu nie tak. Znajomego firma nie przystąpiła do przetargu z prostego powodu, bo znajomy jest z innego krańca Polski, a Piotrków odwiedził, kiedy elewacja wieży była już gotowa. Za głowę się złapał, kiedy usłyszał o milionie. Chyba jasno piszę.
Nasz Prezydent wielkiej maści
zaprowadził nas na skraj przepaści
"cóż to duma, cóż to godność?"
- pyta siebie nasz jegomość -
"wszak wyborcy papkę zjedzą, ślepi, głusi, nic nie wiedzą
żyją tylko złudzeniami
cyrk na kółkach z gamoniami".
Piotrkowianie pierwszej klasy, uświadomić trza człowieka
po wyborach pustka czeka!
Niech nie liczy, nie rachuje
bo ino główkę zatruje.
Smutna to będzie dlań nauka
niech zawczasu pracy szuka.
A tak na serio: złózmy się po dychu i przeszczepmy na grunt lokalny PREZYDENTA z prawdziwego zdarzenia:
Tuż nad Odrą, w mieście Wrocław
rezyduje perła prosta
łeb na karku, pomysłów jak lodu
Panie Rafale, ratuj zdrowie piotrkowskiego grodu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!