Ukrócił wreszcie w jakimś stopniu bezkrólewie w parkowaniu i przysporzył miastu kasy.
Ja totalnie nie rozumiem decyzji dotyczącej strefy płatnego parkowania. Piotrków jest za małym i za biednym miastem aby płacić 3 zł/h za parking. Ludzie taka stawka jest w Krakowie! w Łodzi wyn. 2zł. Nie mam pojęcia w czym pochwalać rządy pana Chojniaka.
Komu przysporzył kasy ? Znaczący % z opłat kasuje firma obsługująca parkomaty.
Przecież są bezpłatne parkingi,można tam parkować.Ale jak ktoś chce swoją fure postawić w centrum miasta,to niestety trzeba płakać i płacić.Za darmo nic nie ma,to nie te czasy.
Poznańska firma z Młynarskiej 2 bierze 30 % a resztę miasto. Zresztą oni tez za swoje pieniądze zamontowali kilka parkomatów.
Tak są 3 bezpłatne parkingi tak przepełnione, że nie ma szans na zaparkowanie. A co z ludźmi, którzy pracują w centrum miasta, zarabiają najniższą krajową? Należy dostosować wysokość opłat do pensji szarego piotrkowianina...
Jak stać ich na benzynę przy tych zarobkach?Jest alternatywa w postaci komunikacji miejskiej,busy dworzec PKP jest w centrum.Więc o co chodzi?Chodzi o wygodnictwo,a za to niestety trzeba płacić.
Nie przeginaj na parkingu przy ul.Batorego zawsze są wolne miejsca,wiem bo przechodzę tam często.Może za daleko od centrum?
Mnie przeraża stawka bo jest ewidentnie za wysoka. Swoją drogą zżera mnie ciekawość w co zainwestowało miasto z pieniędzy uzyskanych z parkomatów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!