Kolega z pracy jadąc tamtędy dziś rano jeszcze nie mógł skorzystać z ronda ( robotnicy jeszcze coś dłubali przy słupkach...)- więc jaka jest prawda...?
nie załało ale jak wczoraj jechałem ok.20:00 to choinka po burzy wyrwana z korzeniami leżała przy Rzemieśliniczej
wszystko spoko tylko nikt nie pomyślał żeby zrobić bezpośredni zjazd na wierzejską i teraz jak nie przepuścisz 2 aut do zjazdu to całe rondo stoi / znając życie za rok przebudowa a nikt za to nie odpowie !! gratulacje
Nigdy żaden prezio nie prowadził tylu udanych inwestycji dla dobra mieszkańców naszego miasta.Brawo panie Chojniak!
Jechałem dzisiaj tym rondem, ale frajda, mało co się nie posikałem ze szczęścia.
Spośród wszystkich udanych tylu inwestycji prezia najbardziej dla dobra mieszkańców naszego miasta udany jesteś ty sam.
Aż się prosi żeby te ronda zamontować na skrzyżowaniach typu Szkolna/Daniłowskiego albo Szkolna/Wyspiańskiego. Niestety, oni chcieli je utykać na głównych drogach co jest, MSZ, głupotą.
ps. Czy ten obiecany licznik do świateł na AK/Sikorskiego/Piłsudskiego się już pojawił? Ostatnio miałem okazję obserwować takie sekundniki we Wrocławiu i bardzo fajnie się to sprawdza.
W Bełchatowie też są takie sekundniki przy światłach w kilku miejscach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!