MARKPIO zakasać rękawy i do roboty. Tylko narzekać sie nauczyli. A z tego co mi wiadomo to Peuk pracuje nawet w soboty od 7 do 13. a termin był jaki był i chłopaki sie wyrobili w czasie.
Zakupiono trzy sztuki. http://www.epiotrkow.pl/news/Trzy-nowe-ronda-dopiero-we-wrzesniu,5322 3*7 tys = 21 tys
wreszcie! juz zbierało na nudności jadąc "pod prąd" jak po angielskich ulicach a przeciez to Polska a dokładnie miasto "bogate przeszłością i mądre przyszłością" czy jakoś tak mawiał p. Krzysztof
Co to za rondo jak od strony wolborskiej nie wjedziemy w wierzejską???Co za imbecyl jest za to odpowiedzialny?
ale
zmienią oznakowanie zapewne(oby właściwie).
Mam wielką nadzieję, że jak odejdzie "wszechmogący" to na nasz piotrkowski rynek wejdą inne firmy i będzie koniec dojenia naszego miasta.
Spokojnie, przebudowa pewnie będzie za 5 lat. I znowu "ktoś" zarobi na tej przebudowie. Interes musi się kręcić.
nawet jesli to zawsze można kajakami przepłynać:)
Odezwał sie robotnik peuku, jeden z tych leni. Ciągnikowe drogowce , rodem z PRL-u!!!
Nigdy nie widziałem tych "fachowców" z bożej łaski w sobotę przy robocie. A jeden to głupoty tutaj wypisuje. Każe innym wykonywać pracę która do niego należy!!!
Za
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!