Ale jest dobrym sposobem na wygranie wyborów prezydenckich niestety. :/
Ale jaki widzicie problem. Proponuję, żeby teraz wszyscy jeździli Łódzką. Nowy asfalt i jeszcze żadnej dziury. Pan prezydent tędy jeździ i nie narzeka. :-)
To może Pan Prezydent zafunduje wszystkim auta na koszt podatnika plus zwrot kosztów za rozwalone zawieszenie w prywatnych autach ?
Nie wiem może i mocno spałem tej zimy ale czy jakiś nalot bombowców był nad miastem ? Wojnę jakąś znowu "wywołaliśmy" ?
Ze źródeł dobrze poinformowanych wiem że obecnie p.Prezio lata helikopterem wypożyczanym od lotnictwa sanitarnego:))
Moje zdanie jest takie <zlikwidować MZDiK i po problemie . jest tyle firm drogowych że mała głowa .Wystarczy podzielić po kawałku każdej i na pewno wykonają dobrze swoje zadanie. NO i przy okazji zarobią , kasy zostanie na inne inwestycje, po co finansować studnie bez dna ,i partactwo.
Uważasz, że firmy te będą lepiej łatać dziury ? Od razu mówię Tobie, że NIE. Nie będą robić tego lepiej z prostego powodu - rachunek zysku musi być na dużym plusie, więc będą czynić tak by asfalt był produktem asfalto podobnym, by podkład by też na lewaka robiony. By łatanie dziur kosztowało więcej i fakt było wykonane jednak ich jakość będzie tak samo mizerna jak i teraz.
Tak uważam że w 100% wykonanie będzie lepsze bo machina odbiorcza wtedy dopiero wykaże prawidłową swą działalność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!