metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)08.01.2011 17:23

"adasf" napisał(a):
mój 7 letni syn mówi tato to się będzie trzymało???

Nie dobijaj "krawców" od łat. Widać dziecko ma więcej rozumu :D
Dodajmy jeszcze ul: Przedborską, Zalesicka, Żeromskiego, Śląską, Krakowskie Przedmieście, Próchnika, Piastowska :)

00

rrrrrr ~rrrrrr (Gość)08.01.2011 17:47

Sikorskiego to juz do niczego sie nie nadaje....

00

pisdzieli ~pisdzieli (Gość)09.01.2011 17:08

Firma ta sama co robi drogi w Piotrkowie i je serwisuje kase trzepie jak nic studnia bez dna a my płacimy . zobaczymy ile łodzka wytrzyma a co z gwarancją czy to ktos kontroluje a kaska leci panie Prezesie.

00

Ziomek z PTB ~Ziomek z PTB (Gość)08.01.2011 19:48

No to panie Chojniak trzeba wystąpić o dotacje do unii na generalną modernizację ulicy Sikorskiego i Dmowskiego. Ale ja już znam odpowiedź pana prezia. "Jest to nieopłacalna inwestycja".

00

anigav ~anigav (Gość)08.01.2011 20:27

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/ile.wav

00

Aman Amanranga08.01.2011 20:29

Cytuję:
Kiedy wjeżdżamy do miasta od strony Bełchatowa, witają nas mało sympatyczne huknięcia amortyzatorów, powodowane co kilkanaście metrów przez poprzeczne garby i wybrzuszenia asfaltu.

To naturalne ograniczniki prędkości.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)08.01.2011 21:42

"Aman" napisał(a):
To naturalne ograniczniki prędkości.

Te naturalne ograniczniki prędkości mają fachową nazwę: leżący policjanci. Nie uważam tego określenia za zbyt szczęśliwe.
Leżący policjant z niczym pozytywnym mi się nie kojarzy.
Ale leżący prezydent, owszem, już prędzej.

00

Ziiom ~Ziiom (Gość)08.01.2011 23:41

Polecam jazde ulica Dmowskiego za piioma :] prawdzie rodeo IHAAA !!!

00

lukch ~lukch (Gość)09.01.2011 01:22

Czyli jednak redakcja czyta moje (i wielu innych forumowiczów) wypociny na forum. Dzisiaj ponownie zwalniałem do 30/40 km/h po powrocie z S8 i zdziwienie, że jednak połatali. Brawo! Chociaż cała trasa od koniczynki aż do ronda Sulejowskiego, razem z tym rondem jest do zerwania i położenia od nowa, razem z całą podbudową drogi. Tak jak na Sulejowskiej czy Curii-Skłodowskiej (nie tak jak w Al. Kopernika od 3-go Maja do połowy odległości do ronda). Wylewanie asfaltu na pofalowaną drogę nie jest dobrym pomysłem.

00

klet ~klet (Gość)09.01.2011 08:21

"lukch" napisał(a):
Chociaż cała trasa od koniczynki aż do ronda Sulejowskiego, razem z tym rondem jest do zerwania i położenia od nowa, razem z całą podbudową drogi.

Oszalałeś ! Chcesz miasto wprowadzić w gigantyczne zadłużenie na setki lat ! Kto to potem spłaci emeryci i renciści ?! :D
Ale masz rację.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat