Nie dobijaj "krawców" od łat. Widać dziecko ma więcej rozumu :D
Dodajmy jeszcze ul: Przedborską, Zalesicka, Żeromskiego, Śląską, Krakowskie Przedmieście, Próchnika, Piastowska :)
Firma ta sama co robi drogi w Piotrkowie i je serwisuje kase trzepie jak nic studnia bez dna a my płacimy . zobaczymy ile łodzka wytrzyma a co z gwarancją czy to ktos kontroluje a kaska leci panie Prezesie.
No to panie Chojniak trzeba wystąpić o dotacje do unii na generalną modernizację ulicy Sikorskiego i Dmowskiego. Ale ja już znam odpowiedź pana prezia. "Jest to nieopłacalna inwestycja".
To naturalne ograniczniki prędkości.
Te naturalne ograniczniki prędkości mają fachową nazwę: leżący policjanci. Nie uważam tego określenia za zbyt szczęśliwe.
Leżący policjant z niczym pozytywnym mi się nie kojarzy.
Ale leżący prezydent, owszem, już prędzej.
Polecam jazde ulica Dmowskiego za piioma :] prawdzie rodeo IHAAA !!!
Czyli jednak redakcja czyta moje (i wielu innych forumowiczów) wypociny na forum. Dzisiaj ponownie zwalniałem do 30/40 km/h po powrocie z S8 i zdziwienie, że jednak połatali. Brawo! Chociaż cała trasa od koniczynki aż do ronda Sulejowskiego, razem z tym rondem jest do zerwania i położenia od nowa, razem z całą podbudową drogi. Tak jak na Sulejowskiej czy Curii-Skłodowskiej (nie tak jak w Al. Kopernika od 3-go Maja do połowy odległości do ronda). Wylewanie asfaltu na pofalowaną drogę nie jest dobrym pomysłem.
Oszalałeś ! Chcesz miasto wprowadzić w gigantyczne zadłużenie na setki lat ! Kto to potem spłaci emeryci i renciści ?! :D
Ale masz rację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!