Jak widzę .. prawo powoli,ale jednak,zaczyna rozumieć sens związków gejowskich.Osobiście jestem na NIE/no bo i jaki w ty sens!:))/....ale rozumiem,że Wy Bracia..trzymacie się razem..saurony czy tam też jakieś białe sauroni.tki.ki.ki
Do Markpio.
Od jakiegoś czasu równasz niebezpiecznie w dół. Wydawałeś mi się kimś innym.
Jeżeli nie ściągniesz zaraz cugli, co ci radzę uczynić i czego ci życzę, to sprowadzisz się do poziomu 00-000, tego zera absolutnego, jak kiedyś genialnie wyraził się o 00-000 właśnie Saruman Biały.
Za chwilę może być już za późno. Obrażasz coraz częściej, nazywasz debilkiem...
Słów, które piszesz, nie cofniesz. I jeżeli nawet usunie je z forum moderator, to jednak pozostaną one w pamięci tych, do których je kierujesz oraz zapamiętają je również ci, którzy czytają twoje wpisy.
Jeżeli chcesz stać ramię w ramię z 00-000, to wybór należy do ciebie.
Jeżeli - co niewykluczone, patrząc co dziergasz w ramach postów - jesteś na dopalaczach, to spróbuj się ratować...
Zazdrośnik, ciebie pewnie nikt nie ubóstwia, nikt cię nie miłuje. Ani facet, ani kobita.
Powiem krótko: baby ci trzeba.
Ale na mnie nie licz.
Nie dajmy Lola kobitki na zmarnowanie. Szkoda życia każdej niewiasty dla takiego MarKpiota.
A z tobą to kto trzyma, masz ty kolegów lub koleżanki? A może jesteś jak ten samotny biały palec.
Czyli co? Jednym słowem sprawa beznadziejna...
To może jaki chłop by się poświęcił???
Nie?
Głupi pomysł?
Nikt się nie pisze?
A może koza Amaltea?
Szczerość?
A cóż to takiego w..polityce?
Moje " debilki"?- a cóż to za afront, dla ludzi ubliżających mojej osobie na tym forum? Podkładanie mojej skromnej osoby pod innych/czytaj..00-000/,to co ? -nic? Nawiasem mówiąc ,niejaki "97-300",wnosi trochę świeżości to tych zatęchłych deliberacji.
Rozumiem że moje poglądy polityczno-społeczne są niezbyt mile widziane przez wielu z Was. Jeżeli będę tylko mógł ,z całą stanowczością postaram się.....NIE ZMIENIAĆ:)
Jeżeli chodzi o porady natury psychiatryczno-psychologiczno-pedagogiczne-to Zapraszam.
Ale to kosztuje.
Odprowadzam VAT!!!
Eeee, to też za dobra partia.
Za dużo korzyści.
Ja bym ze szczerego serca pobłogosławiła wielce przyszłościowy związek z cyfrowym "patefonem" 00000.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!