metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.10.2010 23:30

"sauron" napisał(a):
Markpio ty smrolu,

Jak widzę .. prawo powoli,ale jednak,zaczyna rozumieć sens związków gejowskich.Osobiście jestem na NIE/no bo i jaki w ty sens!:))/....ale rozumiem,że Wy Bracia..trzymacie się razem..saurony czy tam też jakieś białe sauroni.tki.ki.ki

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)13.10.2010 23:32

"Lola" napisał(a):
"MARKPIO" napisał(a):
Z debilkami się nie dyskutuje.

"Lola" napisał(a):
Ale kogo Ty masz na myśli, bo chyba nie błyskotliwego i ubóstwianego przeze mnie Sarumana...
Wrzuć na luz :)

Do Markpio.
Od jakiegoś czasu równasz niebezpiecznie w dół. Wydawałeś mi się kimś innym.
Jeżeli nie ściągniesz zaraz cugli, co ci radzę uczynić i czego ci życzę, to sprowadzisz się do poziomu 00-000, tego zera absolutnego, jak kiedyś genialnie wyraził się o 00-000 właśnie Saruman Biały.
Za chwilę może być już za późno. Obrażasz coraz częściej, nazywasz debilkiem...
Słów, które piszesz, nie cofniesz. I jeżeli nawet usunie je z forum moderator, to jednak pozostaną one w pamięci tych, do których je kierujesz oraz zapamiętają je również ci, którzy czytają twoje wpisy.
Jeżeli chcesz stać ramię w ramię z 00-000, to wybór należy do ciebie.
Jeżeli - co niewykluczone, patrząc co dziergasz w ramach postów - jesteś na dopalaczach, to spróbuj się ratować...

Komentarz był edytowany przez autora: 13.10.2010 23:43

00

Lola ~Lola (Gość)13.10.2010 23:38

"MARKPIO" napisał(a):
a ,jakiś tam zasruman biały,czy coś takiego i owego.Pozdrawiam

Zazdrośnik, ciebie pewnie nikt nie ubóstwia, nikt cię nie miłuje. Ani facet, ani kobita.
Powiem krótko: baby ci trzeba.
Ale na mnie nie licz.

00

sauron ~sauron (Gość)13.10.2010 23:42

"Lola" napisał(a):
Powiem krótko: baby ci trzeba.

Nie dajmy Lola kobitki na zmarnowanie. Szkoda życia każdej niewiasty dla takiego MarKpiota.

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)13.10.2010 23:46

"MARKPIO" napisał(a):
Wy Bracia..trzymacie się razem

A z tobą to kto trzyma, masz ty kolegów lub koleżanki? A może jesteś jak ten samotny biały palec.

00

Lola ~Lola (Gość)13.10.2010 23:50

"sauron" napisał(a):
Nie dajmy Lola kobitki na zmarnowanie. Szkoda życia każdej niewiasty dla takiego MarKpiota.

Czyli co? Jednym słowem sprawa beznadziejna...
To może jaki chłop by się poświęcił???
Nie?
Głupi pomysł?
Nikt się nie pisze?

00

sauron ~sauron (Gość)13.10.2010 23:54

"Lola" napisał(a):
To może jaki chłop by się poświęcił???

A może koza Amaltea?

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)13.10.2010 23:54

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Do Ciebie, Markpio.
Będę szczery: od jakiegoś czasu równasz niebezpiecznie w dół i ja tego naprawdę żałuję. Wydawałeś mi się kimś innym.
Jeżeli nie ściągniesz zaraz cugli, co Ci radzę uczynić i czego Ci życzę, to sprowadzisz się do poziomu 00-000, zera absolutnego, jak kiedyś wyraził się o 00-000 właśnie Sarumanbialy.
Markpio, za chwilę może być już za późno. Obrażasz coraz częściej, nazywasz debilkiem...
Słów, które piszesz, nie cofniesz. I jeżeli nawet usunie je z forum moderator, to jednak pozostaną one w pamięci tych, do których je kierujesz oraz zapamiętają je również ci, którzy czytają Twoje wpisy.
Komentarz był edytowany przez autora: 40 sekund temu, 23:34
report cytat
MARKPIO

Szczerość?

A cóż to takiego w..polityce?
Moje " debilki"?- a cóż to za afront, dla ludzi ubliżających mojej osobie na tym forum? Podkładanie mojej skromnej osoby pod innych/czytaj..00-000/,to co ? -nic? Nawiasem mówiąc ,niejaki "97-300",wnosi trochę świeżości to tych zatęchłych deliberacji.
Rozumiem że moje poglądy polityczno-społeczne są niezbyt mile widziane przez wielu z Was. Jeżeli będę tylko mógł ,z całą stanowczością postaram się.....NIE ZMIENIAĆ:)
Jeżeli chodzi o porady natury psychiatryczno-psychologiczno-pedagogiczne-to Zapraszam.
Ale to kosztuje.
Odprowadzam VAT!!!

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)13.10.2010 23:57

"sauron" napisał(a):
A może koza Amaltea?

A co na to Zeus?

00

Lola ~Lola (Gość)14.10.2010 00:00

"sauron" napisał(a):
A może koza Amaltea?

Eeee, to też za dobra partia.
Za dużo korzyści.
Ja bym ze szczerego serca pobłogosławiła wielce przyszłościowy związek z cyfrowym "patefonem" 00000.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat