tomi napisał: Trynkiewicz jest wolnym teraz czlowiekiem .I nikt do jego zycia nie powinien sie wtracac.Tym bardziej panstwo,odbyl kare która dostal,od panstwa polskiego.Mogli nie zamieniac kary smierci na 25 lat wiezienia. Dzis by nie bylo problebu.No ale to nie wypada panstwu w ktorym papierz jest polakiem.Katolicka obluda. Ludzie sie go boja jak by to byl binladen.
Wolnym ,ale niebezpiecznym! Idąc Twoim tokiem dedukcji, dlaczego ja mam się go bać. Też jestem wolnym człowiekiem!
Jestem wolnym i dlaczego w imię ,,prawa" mam darmozjada utrzymywać?
LUB/I inni wolni w tym kraju? Też znasz odpowiedź na to pytanie? Powiedz to ludziom, którzy są leczeni na nowotwory i z braku pieniędzy na chemioterapię przerwano im leczenie. Też żyją w kraju katolickim, gdzie eutanazja nie wchodzi w rachubę!
Nie kpij sobie z faktu, że nikomu nic do jego życia- Twój czarny humor mnie przeraża= chyba, że jesteś jednym z pedofilów. I Twoja ocena tłumaczyłaby prezentowane przez Ciebie ,,stanowisko"!
Nie byłoby Ci do śmiechu, gdyby w mojej ocenie został zamordowany ktoś z Twoich bliskich!
Może się naćpałeś i bredzisz?
Witam, wie ktoś może jak znaleźć symboliczny grób zamordowanych chłopców. Wiem tylko, że to jest obok drogi do Koła ale w którym miejscu ?
Nie... To Żyd Aaron Nusselbaum i jakim prawem w polskim parlamencie siedzi?!!!! http://yelita.pl/artykuly/art/lista-prawdziwych-zydowskich Dlaczego Polska jest przez nich niszczona?
[Jak dla mnie są dwa wyjścia albo go zamknijcie w zakładzie lub wypuście go na wyzwolenia,powiedzcie że to Trynkiewicz,daję mu 2 min życia,sam bym poszedł z jakąś pałką czy czymś]
racja, ja tez pójdę!!!
Ciekawe czy jakby zajął się Twoimi dziećmi czy dalej byś tak uważał?!?!?
pewnie nie masz dzieci i dlatego tak piszesz
~olo - a z tobą wszystko w porządku? A może twój problem to - czytanie ze zrozumieniem tekstu?
~Al Bundy- masz absolutna rację, w sprawie ustawy jak i p. Niesiołowskiego. Ale większość tego nie zrozumie. I kiedyś sami mogą paść ofiarami ustawy. Jak się komuś zachce.Trynkiewicz jest jeden i kiedyś umrze i wtedy definitywny będzie niegroźny. A za paranoiczną i groźną ustawą stoi całe Państwo i jego ślepe oczy Temidy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!