Jak dla mnie są dwa wyjścia albo go zamknijcie w zakładzie lub wypuście go na wyzwolenia,powiedzcie że to Trynkiewicz,daję mu 2 min życia,sam bym poszedł z jakąś pałką czy czymś.
I po co te szopki z inicjałami? ;)
i bardzo dobrze niech go nie wypuszczają ,takich ludzi trzeba trzymać w zamknięciu ...
Trynkiewicz jest wolnym teraz czlowiekiem .I nikt do jego zycia nie powinien sie wtracac.Tym bardziej panstwo,odbyl kare która dostal,od panstwa polskiego.Mogli nie zamieniac kary smierci na 25 lat wiezienia. Dzis by nie bylo problebu.No ale to nie wypada panstwu w ktorym papierz jest polakiem.Katolicka obluda. Ludzie sie go boja jak by to byl binladen.
Zgadzam się z tobą jednak ja widze tą całą ustawe co teraz wprowadzili troche inaczej bo wg mnie to jest trik na zabezpieczenie sie władzy na więźniów politycznych ponieważ w tej ustawie jest zapisany ze każdego więźnia może zbadać psychiatra i stwierdzić że jest niebezpieczny nie ma tam wypisane jakie przestepstwa uznane są za najcięższe. Dlatego nikt nei zrobił porządku wcześniej z trynkiewiczem. A ciemny lud to złamał i sie cieszy że prawo zaczeło działać w stecz i będzie można zamknąc na dożywocie człowieka który źle zaparkował;) PZDR
Skoro tak uważasz, to możesz mi to wytłumaczyć? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,opage,8,title,Rzeczpospolita-Tak-bedzie-wygladac-Operacja-Trynkiewicz,wid,16347641,wiadomosc.html?ticaid=112117
A jak doczytasz do końca, to policz ile to będzie kosztować i dlaczego z moich podatków!!!
Ta ustawa jest niebezpieczna. Bardziej niebezpieczna, niż cały pluton Trynkiewiczów. Daje możliwość niszczenia dowolnych osób (choć zapewne głównie przeciwników władzy) na podstawie czyjegoś widzimisię - wina i dowody staną się zbyteczne. Sprawa Trynkiewicza pomogła przeforsować tę ustawę i sprawić, że plebs "wykaże pełne zrozumienie i poparcie". Ale czego się można spodziewać w kraju, gdzie zamiast prawa funkcjonuje jakaś koszmarna prowizorka?
Zobaczcie jak "tłumaczy" problem amnestii, która objęła m. in. Trynkiewicza Niesiołowski:
http://fakty.interia.pl/wywiady/news-niesiolowski-przepraszam-nie-pomyslalem-sadzilismy-ze-oni-ni,nId,1093103
Facet z tytułem profesorskim ma problem z racjonalnym myśleniem. Może to rezultat nadmiernej konsumpcji szczawiu i "pierdziołków" za młodu?
Takich ludzi jak M.Trynkiewicz powinni trzymać w zamknięciu ,a nie wypuszczać po 25 latach skoro on sam powiedział że jak wyjdzie i tak będzie to robił dalej !
O ho ho!!! W końcu ktoś (nieliczni) zaczyna myśleć racjonalnie!
Podczas "bitwy o ACTA" świetnie dostrzegano podteksty kryjące się za tą specustawą, a w sprawie "bestii" nikt jakoś nie zajarzył o co naprawdę chodzi. Mydlenie ludziom oczu o władzy, co to dba o społeczeństwo narobiło tyle piany, że nikt nie skumał, jaką groźbą jest ten knot prawny.
Teraz, to się czuję taki bezpieczny, że aż strach!!!
Do broda ... weź ty się zdecyduj w innym artykule piszesz tak w tym tak jakiś nienormalny jesteś .... mają go nie wypuszczać psychola i tyle .!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!