Nie. Chodzi o niepełnosprawnych. Kiedyś przy kopercie parkingowej był napis: "zabrałeś mi miejsce, zabierz moje kalectwo".
Nie ona jedna. Teraz fakultetami to można sobie tyłek podetrzeć. Ale ona ma inny atut: mężusia o szerokich plerach i mocnych łokciach.
no to kto zatem wygra przetarg na terenie gminy na odbiór i wywoź śmieci ?
" BO ONI WSZYSCY KOCHAJĄ PIOTRKÓW " oraz naiwnych podatników
Przychodzi pacjentka do doktora Be i pyta:
- Panie doktorze, do której dziś pan przyjmuje?
Doktor wstaje, sprawdza spodnie, po czym krótko odpowiada:
- Do lewej.
A to się dopiero okaże.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1618597,bez-sciemniania-sprawca-przestepstwa-czy-ofiara-pomowien,id,t.html
Chory pacjent przed lekarzem orzecznikiem powinien przybrać wygląd lichy a głupkowaty, ażeby swym pojmowaniem istoty rzeczy nie peszył szlachetnie urodzonego medyka.
Zwłaszcza gdy ten jest grodzkim dostojnikiem w randze radnego i przewodniczącego Rady Mędrców.
Okej, jest śledztwo w sprawie łapówki dla lekarza. A ile jeszcze lat ono potrwa?
Dobrze, że podniosłeś, fotografie, bo by se poszło w zapomnienie w obliczu katastrofy międzygalaktycznej pod tytułem: ŚMIECI.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!