Słaba władza zawsze dba o resorty siłowe....Bo w razie czego za nich się schowa. A 11 listopada wymaga się schowania, stąd szybkie porozumienie placowe. Ot cała tajemnica. Niestety nauczyciele i lekarze nie mają takiej siły przebicia...chyba że.... no właśnie -zastanówcie się, co SUWEREN może zrobić?
Brawo za solidarność. Brawo za jedność. Oto jest premia za to że jeden stanął za drugim i nie dał się przekupić 1000 zł. Tak jak niektórzy 500+
A ci co tak są oburzeni że nie dali niepełnosprawnym. No cóż trzeba było ruszyć 4 litery i jechać do sejmu żeby wspomóc protestujących. Za klawiatura w ciepłym domku to łatwo się innych krytykuje. Cóż za odwaga...
Minister zdrowia powinien sie uczyć jak sie ludzi leczy.Wystarczy zapłacić i po kłopocie po co utrzymywać szpitale,przychodnie i lekaży. Minister Brudziński wyleczył jednym podpisem tysiące chorych czy to nie cud.
pisowskie obiecanki ...niespełnianki. nauczycielom też obiecali i co . nic
PiS po raz kolejny pokazuje, że ulega tylko silnym. Jak słabi protestowali w Sejmie, to zostali kompletnie zignorowani, wręcz poniżeni - wtedy pisiarnia pokazała swoją butę, bezczelność i zakłamanie.
Tak wszyscy krzyczą o te zwolnienia, a podejrzewam, że połowa z tych krzykaczy gdyby tylko dowiedziała się o planowanym zwolnieniu sama popadłaby w "chorobę" aby odsunąć wręczenie wypowiedzenia. Jak to mówią "uderz w stół a nożyce się odezwą". Padło określenie "oszuści" a co z tymi co nie pracują w policji a też są "zwolnieniu lekarskim", podejrzewam, że w skali kraju byłaby to podobna ilość. Tylko z tą różnicą, że te zwolnienia są dużo dłuższe, niż te na których byli policjanci.
Nieroby mało i mało ja emeryt parę groszy mam i nie choruje i nawet dobrze się czuje oni za pieniądze depresja ich ogarnęła
Tym nierobom się poprzewracało we łbach,ściemniacze,miernoty i nic więcej.było kiedyś powiedzenie:Nie masz ambicji odrabiają wojsko w policji!!!
Ja się tylko zastanawiam, gdzie w tym wszystkim jest Nasz piękny ZUS i kontrole czy faktycznie dany pracownik jest chory... (?)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!