Policjant narażający życie? Bo wlepianie mandatów za złe parkowanie może skończyć się tragicznie xD
kto jest autorem zdjec? prosze o informacje, dlaczego sa niepodpisane.
Państwo policyjne to państwo, w którym policjant zarabia więcej od nauczyciela.
Źródło: Włodzimierz Lenin- to zmieniło się coś od tamtych czasów czy nic ?
Wakaty czekają na chętnych, również tych co proponują służbę do 65lat życia, więc każdy może wstąpić.
Ja się tylko zastanawiam, gdzie w tym wszystkim jest Nasz piękny ZUS i kontrole czy faktycznie dany pracownik jest chory... (?)
Tym nierobom się poprzewracało we łbach,ściemniacze,miernoty i nic więcej.było kiedyś powiedzenie:Nie masz ambicji odrabiają wojsko w policji!!!
Nieroby mało i mało ja emeryt parę groszy mam i nie choruje i nawet dobrze się czuje oni za pieniądze depresja ich ogarnęła
Tak wszyscy krzyczą o te zwolnienia, a podejrzewam, że połowa z tych krzykaczy gdyby tylko dowiedziała się o planowanym zwolnieniu sama popadłaby w "chorobę" aby odsunąć wręczenie wypowiedzenia. Jak to mówią "uderz w stół a nożyce się odezwą". Padło określenie "oszuści" a co z tymi co nie pracują w policji a też są "zwolnieniu lekarskim", podejrzewam, że w skali kraju byłaby to podobna ilość. Tylko z tą różnicą, że te zwolnienia są dużo dłuższe, niż te na których byli policjanci.
PiS po raz kolejny pokazuje, że ulega tylko silnym. Jak słabi protestowali w Sejmie, to zostali kompletnie zignorowani, wręcz poniżeni - wtedy pisiarnia pokazała swoją butę, bezczelność i zakłamanie.
pisowskie obiecanki ...niespełnianki. nauczycielom też obiecali i co . nic
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!