Nastały czasy kryzysu autorytetów, ludzie utracili zaufanie do reprezentantów państwa. Nie powinno to specjalnie nikogo dziwić, wszak rządzą nami ludzie z kręgosłupami z gumy, dla których wartości, takie jak prawda nie mają żadnego znaczenia.
strażacy z całej gminy są i popierają obecnego wójta i radę - wszyscy mówimy jednym głosem na tak
Wreszcie w Polsce: mójt prezydent, mój premier i co najważniejsze mój Wójt - wspaniały Roman Drozdek.... mogę głośno i wyraźnie powiedzieć: pełne poparcie od Gomulina dla naszego wójta
ja zawsze będe popierać mojego wójta...na dobre i na złe...
brawo Roman - następne wybory wygrasz bez niczego, oby tak dalej... masz olbrzymie poparcie mieszkańców...będziemy na Ciebie głosować
Ale wątroby się Wam zwijają tylko tyle możecie co pokrzyczycie. Przeciwników Wójta jest ok 12? . To co dzieje się w naszej Gminie i to co robi się, mieszkańcy osciennych gmin patrzą z nie dowierzaniem. Gratulacje Panie Wójcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!