Propaganda sukcesu jest wielka. Artykuły z ostatnich miesięcy: Motex upadł, huta Jarosty upadła w sumie bez pracy ponad 500 osób... Średnio inteligentny szympans widzi że coś w tym spadku bezrobocia jest nie halo. To że "stopa bezrobocia" spada nie jest jednoznaczne ze zwiększeniem się ilości miejsc pracy, wszystko zależy jak i kto liczy... Gratuluję pani dyrektor kreatywnej księgowości. Tylko dokąd to prowadzi, nie ma bezrobotnych to komu potrzebny urząd pracy
Panie z PUP nie znają się na niczym hawka herbatka i ciasto nie ma co się dziwić jak tam same Jadwigi Bożeny pracują. Nawet stan cywilny panna wpisują w kartę jako wolna.
Niskie bezrobocie ma tyle wspólnego z pracą PUP, co hodowla chomików ze średnimi rocznymi opadami w Brazylii.
Cały PUP wysłać na bezrobocie... Bez problemu znajdą sobie pracę, w końcu są specjalist(k)ami od tego, prawda?
Skoda tylko że nic nie jest napisane jakie oferują zarobki i ilu godzinny dzień pracy i jaka umowa.
Propaganda sukcesu jak zwykle zasiłek roczny mi sie skończył ani normalnej pracy ani z grupa bo tych firm ubyło w Piotrkowie .,córka na 4p sw rozesłanych może z 5 pracodawców się odezwało i maja wymagania oczukujac doswiadczenia a płaca minimalna ale ostatecznie nic z tego nie wyszło bowiecej sie nie odezwali .W naszym powiecie zadnej pracy nie ma a jak cos ciekawego sie pojawia to wszystko po znajomosci .Po co te kłamstwa PO chce ratować swoje tyłki i sieje propagandę sukcesu .
Bezrobocie się jeszcze zmniejszy jak Pani KIEROWNIK odejdzie na emeryturę -od dawna nabyła praw emerytalnych.
Polska jest w ruinie a ludzie bez pracy, po wyborach będzie bezrobocie jeszcze mniejsze , a pensje przynajmniej o 1000 zł wyższe pamiętajcie tylko PiS to zmieni
Bezrobocie maleje. Fakt ma się takie ważnie. Kilka razy bylem ostatnio w PUPie i pustki tam jak nigdy dotąd. Znaczy się nie ma bezrobotnych i ofert pracy w nadmiarze. Urzędnicy nudzą się Sukces niebywały. Zatem o ile procent zredukowano zatrudnienie w PUPie?
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Wiem ze wszyscy będą tutaj narzekać jak to jest ciężko , ale ja po 7 miesiącach poszukiwania znalazłam pracę dzięki PUP. Rekord świata to nie jest ale powyżej minimalnej. I potrafię podziękować , bo bezrobocie mnie dobijało.
Piotrkowski urząd pracy, to raczej nie ma czym się chwalić. Jak pracy nie było tam, to w dalszym ciągu nie ma.Ten urząd jest niestety dla urzędników, a nie petentów. Bezrobocie spadło, bo może nikt się nie rejestruje albok ludzie się wyrejestrowuja. Być może czesc ludzi wyjechało. Także nie ma czym się chwalić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!