takim powinni dawać etaty w Policji wiecej informatorów większa wykrywalność
Jak najbardziej godne pochwały i uznania działanie, Sam bez wahania też bym tak postąpił, bo powinien być to standard, w przypadku pijanych ludzi stwarzających zagrożenie dla innych.
Jestem przeciwko konfidenctwu, ale w tym przypadku postąpiłbym tak samo. Wolę to niż czytać artykuły: "1 osoba nie żyje - sprawca śmiertelnego wypadku zostanie przesłuchany po wytrzeźwieniu".
Można zatrzymać gościa i zabrać mu kluczyki od samochodu,a nie od razu Policja.
JKNW - J.. karać nie wyróżniać. 49 letni śmierdziel się doigrał łehehehhh.
A jak trzeżwy wariat robi wypadek z zabitymi to?!!! A i tak jest wiecej trzeżwych debeli jakie jest dla nich wytłumaczenie?
policja też jeżdzi po alko, nie raz widziałem jak auto policji zatacza lekko o krawężnik, tylko że oni to poją tak by mieć około 1 promil, a że w policji to tylko wóda i gadki o prostytutkach. standard
Ciekawe jak to jest sobie spojrzeć w lustro po takim donosiku bo ja to bym sie spaliła ze wstydu.Poprostu bym powiedziała zostawiasz auto albo dzwonie po M.O.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!