Szkoda chłopaka,ale i tak miał dużo szczęścia... Może dostał ostrzeżenie od losu?
UWAGA ŁOSIE!!! Co tam zderzenie motorowerzysty jak po Piotrkowie szaleją łosie. Jeden zawisł na siatce na ulicy Stromej a drugi poszedł się ubezpieczyć do ZUSu. Ale widocznie niedane mu było dotrzeć bo legł tuż przed oknami tej szacownej instytucji. Ale nasza dzielna Straż Miejska i Policja już ogarnęły sytuację. Piotrków już jest bezpieczny.
święta prawda!
Ale ja proponuję dla pana "special bonus" w postaci pokrycia kosztów leczenia i interwencji zaangażowanych służb, że o odszkodowaniu za postój pociągu nie wspomnę...
Tylko taki "bat" może zapobiec podobnym tego typu "happeningom" i "performance".
Nie dziwcie się,że jeśli nie bedzie takich kar to to wszystko będzie się działo nadal...
I życzę Wam, by Wasi najbliżsi nie zostali wtedy poszkodowani...
był na bani,nawet sam się przyznał że pił.
No cóż na tym przejeździe jazda przy opuszczonych zaporach to norma, Panu gratulacje miał dużego farta ;-)
podobno rowerzysci maja teraz pierwszenstwo, ale chyba nie w spotkaniu z pociagiem....
A ja sądziłem że to rowerzysta ,niejaki pan Henryk Alama , ponownie zderzył się z pędzącym na oślep pociągiem / Urzędem Miejskim /. I już zacierałem ręce że tym razem zatrzymał ten skład /sic!/ !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!