Ja jestem z Woźnik i nienawidzę pisu bo to obłudnicy. Posady i Stołki dla swoich.
Mam prawomocny wyrok sądu.Jak myślicie co z nim zrobię?
Dlaczego SM nie interweniuje w sprawie szambowozu tvpis,zaparkowanego przed mokiem na kopercie dla osób niepełnosprawnych ?
A ja chcę się zapytać pana prezesa gdzie obiecane podwójne dopłaty bezpośrednie, gdzie obiecane ceny gwarantowane, gdzie zapowiadany polski holding spożywczy, gdize te mieszkania plus o samochodach elektrycznych nie wspomnę. Chyba to wszystko w telewizji publicznej na obrazku tylko, tak jak i 500 na krowy i 100 na świnie. Dlaczego skłóciliscie mieszkańcow wsi i miast. Naopowiadaliście kłamstw a wszyscy w mieście wierzą że my to mamy. A mamy od was to ze podwyższony wiek emerytalny o 5 lat. Wam już dziękuję. Nie oszukacie mnie znów
A ja chcę się zapytać pana prezesa gdzie obiecane podwójne dopłaty bezpośrednie, gdzie obiecane ceny gwarantowane, gdzie zapowiadany polski holding spożywczy, gdize te mieszkania plus o samochodach elektrycznych nie wspomnę. Chyba to wszystko w telewizji publicznej na obrazku tylko, tak jak i 500 na krowy i 100 na świnie. Dlaczego skłóciliscie mieszkańcow wsi i miast. Naopowiadaliście kłamstw a wszyscy w mieście wierzą że my to mamy. A mamy od was to ze podwyższony wiek emerytalny o 5 lat. Wam już dziękuję. Nie oszukacie mnie znów
Mozecie sobie szczekac na wszystkich forach,a PiS i tak wygra wybory,hehe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!