O patrzcie - ferma troli z Inowrocławia zmieniła siedzibę na Piotrków. A "paszoł wont" z naszego miasta. My mamy swoich troli.....a widać też, że im się nawet dobrze żyje. Ciekawe za czyje pieniądze?
Jarosław spotka się z działaczami... A pozostali wyborcy??? Ja bym zapytał Jarka o S12, o drożyznę i o niską emeryturę mojej mamy...
Zapraszam uwielbienców PiS do Oprzężowa jutro spotkanie w parku im. J. Sidowskiego od samego rana debata ;)
czy to jest ten szeregowy poseł, stary bezdzietny kawaler co mówi ciągle o polskiej rodzinie ? ten co ma bratanicę zawsze dziewicę, co to ma 3 dzieci, każde z innym, co broni tradycyjnej polskiej rodziny ?
Wy w tym pisie znacie sie na biblii - to mam coś dla Was:
Mt13.41
Syn Człowieczy pośle aniołów swoich: ci zbiorą z Jego królestwa wszystkie zgorszenia i tych, którzy dopuszczają się nieprawości, i wrzucą ich w piec rozpalony; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów.
I tak wam zycze oby jak najpredzej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!