metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
allison ~allison (Gość)27.03.2014 23:35

Piechociński zmienił moje wyobrażenie o PSL. nawet rozważam zagłosować na nich , choć nigdy bym o to siebie nie podejrzewała

10

rolnik ~rolnik (Gość)28.03.2014 03:58

Dbają o swoje stołki, a rolnika potrzebują na wybory

10

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga28.03.2014 05:41

"alek" napisał(a):
Jak to dobrze ze hering jest, ile miejsc pracy, jak firma sie rozwija, jak prosperuje... Nic tylko zapi... na te stolki, u szwaba.

Gdyby nie haering to to miasto juz dawno umarlo by smiercia naturalna, prezydent zamiast isc sciezka miast osciennych - belchatowa i radomska - i pozyskiwac inwestorow to ich odstrasza. Sam pracuje w haeringu i wcale nie jest tak zle jak to sobie niektorzy w glowke wbili, pewnie... rygor jest i bardzo dobrze

Komentarz był edytowany przez autora: 28.03.2014 05:44

22

PZPR ~PZPR (Gość)28.03.2014 06:45

Wiem do kiedy PSL będzie przy korycie- do kiedy nie wprowadzą rolnikom ZUSU.Wszyscy politycy z PSLu tyłki liżą Donaldowi .

10

zniesmaczony ~zniesmaczony (Gość)28.03.2014 07:01

a jak wyglądal wyjazd z miasta tej prostytutki politycznej.... radiowozy na sygnale- niemal słuch można było stracić, auta niemal spychane na pobocze - ja rozumiem pożar/wypadek - pojazdy uprzywilejowane w akcji, ale robić zamieszanie i narażać innych uczestników ruchu, jak i przechodniów na niebezpieczeństwo to już jakaś paranoja.... ale widać komuś się bardzo śpeszyło do warszafki - może juz strawa była do koryta wlana ?

20

zniesmaczony ~zniesmaczony (Gość)28.03.2014 07:05

a jak wyglądal wyjazd z miasta tej prostytutki politycznej.... radiowozy na sygnale- niemal słuch można było stracić, auta niemal spychane na pobocze - ja rozumiem pożar/wypadek - pojazdy uprzywilejowane w akcji, ale robić zamieszanie i narażać innych uczestników ruchu, jak i przechodniów na niebezpieczeństwo to już jakaś paranoja.... ale widać komuś się bardzo śpeszyło do warszafki - może juz strawa była do koryta wlana ?

30

tutaj tutajranga28.03.2014 07:49

A kto to jest pan Piechociński? Może ktoś ważny, skoro z wizytą do Haeringa przyjeżdża?

30

97-300 97-300ranga28.03.2014 07:53

"tutaj" napisał(a):
A kto to jest pan Piechociński?

EPI.

13

tutaj tutajranga28.03.2014 08:15

EPI wiedzą lepi.

21

luzik luzikranga28.03.2014 08:18

"rury123" napisał(a):
Każdy mógł być na tym spotkaniu

Każdy? To czemu do udziału w spotkaniu nie zaprosiliście forumowiczów z ePiotrkow? Ja naprawdę chętnie bym z wami podyskutował i to na argumenty. Zaprosiliście klakierów, żeby wam klaskali i żeby można było nakręcić fajny i bezproblemowy spot reklamowy. Nic więcej.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat