Piechociński zmienił moje wyobrażenie o PSL. nawet rozważam zagłosować na nich , choć nigdy bym o to siebie nie podejrzewała
Gdyby nie haering to to miasto juz dawno umarlo by smiercia naturalna, prezydent zamiast isc sciezka miast osciennych - belchatowa i radomska - i pozyskiwac inwestorow to ich odstrasza. Sam pracuje w haeringu i wcale nie jest tak zle jak to sobie niektorzy w glowke wbili, pewnie... rygor jest i bardzo dobrze
Wiem do kiedy PSL będzie przy korycie- do kiedy nie wprowadzą rolnikom ZUSU.Wszyscy politycy z PSLu tyłki liżą Donaldowi .
a jak wyglądal wyjazd z miasta tej prostytutki politycznej.... radiowozy na sygnale- niemal słuch można było stracić, auta niemal spychane na pobocze - ja rozumiem pożar/wypadek - pojazdy uprzywilejowane w akcji, ale robić zamieszanie i narażać innych uczestników ruchu, jak i przechodniów na niebezpieczeństwo to już jakaś paranoja.... ale widać komuś się bardzo śpeszyło do warszafki - może juz strawa była do koryta wlana ?
a jak wyglądal wyjazd z miasta tej prostytutki politycznej.... radiowozy na sygnale- niemal słuch można było stracić, auta niemal spychane na pobocze - ja rozumiem pożar/wypadek - pojazdy uprzywilejowane w akcji, ale robić zamieszanie i narażać innych uczestników ruchu, jak i przechodniów na niebezpieczeństwo to już jakaś paranoja.... ale widać komuś się bardzo śpeszyło do warszafki - może juz strawa była do koryta wlana ?
A kto to jest pan Piechociński? Może ktoś ważny, skoro z wizytą do Haeringa przyjeżdża?
Każdy? To czemu do udziału w spotkaniu nie zaprosiliście forumowiczów z ePiotrkow? Ja naprawdę chętnie bym z wami podyskutował i to na argumenty. Zaprosiliście klakierów, żeby wam klaskali i żeby można było nakręcić fajny i bezproblemowy spot reklamowy. Nic więcej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!