Czytając wasze komentarze jestem w szoku po tym co widzę. Szkoła na takiego patrona jakiego sobie sama wybrała, jaką wybrali uczniowie, nauczyciele, rodzice i cala okoliczna społeczność.
A odnośnie całej uroczystości... Piękna. Wszytko bardzo dobrze zaplanowane do perfekcji. Uczniowie ubrani stosownie do wydarzenia. Pięknie wystawiona część oficjalna. Przrmowa Pani dyrektor i Pani prowadzącej (blondynki) i Pana Bruneta (to chyba nauczyciele) z wyjątkowa klasą. Część artystyczna również niczego sobie. Młoda blondynka z chłopcem w okularach z pełna dostojnoscia poprowadzili cala ta część. Chorek i dobor repetuarow idealny. Dzieci recytujace wiersze z pełnym przkonaniem bo dosadnym przekazem zrobili to niczym profesjonalisci.
Z takiej szkoły i organizacji jaką tam panuje powinna brać każda inna szkoła... Jesteście dumą swojej gminy a nawet i powiatu.
Brawo :-))
gratulacje dla nauczycieli i mlodych artystow - E. Pirek, A. Filipek, J. Tomy (piękna recytacja) i innych;
widać jak szatan szaleje i to wśrod tych którzy w każdą niedzielę w kościele...
- do 1111 - i wiadomo, kto takie rzeczy wypisuje - odezwały się echa pewnego konkursu recytatorskiego; pisownia nazwisk - wszystkich - to poziom klasy I!
Wspaniały patron. Mam nadzieje że jego oblicze odmieni tą placówką szkolną. Mam na mysli cały kompleks. Bo na pewno wizerunek wiewiórowskiego tego nie zrobi.
Po prostu przed wojną by nazywało się gimnazjum im. Piusudskiego, po wojnie Stalina lub Bieruta - przebiegłość i spryt wsi jest niespotykana.
Katolicyzm to od średniowiecza raczej zakłamanie niż prawdziwa wiara!
plac, ulica, pomnik, skwer, ścieżka, szkoła, aleja... im. JPII ...co jeszcze??? pomysły?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!