Jeżow,beria,dzierzyński,stalin,che guevara,pol-pot,lenin,breżniew,jaruzelski,kiszczak,i inni bandyci których nie chce mi się już tutaj wymieniać pewnie byli by dla was towarzysze lepszymi patronami . Stop komunie !
Totalitaryzm nie! komuna (komunia) tak!!! , Jezus był pierwszym komunistą jak chyba nie wiecie
Świecka szkoła ma za patrona księdza - Polska demokracja zmienia się w teokrację. Nie obchodzi mnie to, że Karol Wojtyła był najwspanialszym Polakiem może na następne 1000 lat (oczywiście w tych czasach oprócz Kaczyńskich i Rydzyka), ale to że był duchownym. Niedługo kościół katolicki będzie miał większe wpływy niż zwykły obywatel, co będzie końcem Polski, a nie branie udziału w ich gusłach będzie karane chłostą. Od 1050 lat i tak jesteśmy pod okupacją watykańską, co świadczy o ciemnocie części społeczeństwa.
Katolicyzm to od średniowiecza raczej zakłamanie niż prawdziwa wiara!
plac, ulica, pomnik, skwer, ścieżka, szkoła, aleja... im. JPII ...co jeszcze??? pomysły?
Po prostu przed wojną by nazywało się gimnazjum im. Piusudskiego, po wojnie Stalina lub Bieruta - przebiegłość i spryt wsi jest niespotykana.
Wspaniały patron. Mam nadzieje że jego oblicze odmieni tą placówką szkolną. Mam na mysli cały kompleks. Bo na pewno wizerunek wiewiórowskiego tego nie zrobi.
- do 1111 - i wiadomo, kto takie rzeczy wypisuje - odezwały się echa pewnego konkursu recytatorskiego; pisownia nazwisk - wszystkich - to poziom klasy I!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!