Pan Masiarek? Kto i kiedy o nim słyszał? tutejsza sonda mówi sama za siebie.
Tylko Dziemdziora a Chojniakowi podziekujemy za cudowne miesiace rzadzenia !!
Jest alternatywa!Byle nie Chojniak!Na pielgrzymki sie gość nadaje żebty elektorat zebrać.Szkoda tylko że więcej przejedzie jak przejdzie tzw pielgrzym!
Wstyd mi trochę za poziom prezentowanych tutaj myśli. Dlatego mamy takich radnych jakich mamy. Dziwie się, że tak zwana kiełbasa wyborcza zaczęła niektórym już pachnieć. Wstyd mi za poziom forwiczów na epiotrkow.
Tylko Czapla...pracowity,doświadczony,opanowany,odważny z dobrym zapleczem.
z ankiety wynika ze chojniak ma poparcie ale i dwoch mocnych kontrkandydatów wiec miejmy nadzieje ze tym razem nie bedzie wybrany.
Tak trzymać Janek.Ty wiesz co trzeba zrobić dla naszego miasta i wiesz co robisz.Nie patrz na krytyki tylko działaj tak jak robiłeś to do tej pory i skutecznie.Wszystko przed Tobą.Ja napewno Cię poprę.
Pan Dziemdziora na Prezydenta Piotrkowa , Pan Czapla na Marszałka województwa , a Pan Chojniak na Radnego . Ja popieram Pana Jana . Tylko Dziemdziora
Zwolennicy twgo Pana - dlaczego on co on tagiego zrobił robi i będzie robił ???
Może wiecie coś czego ja nie wiem !!!???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!