A..... to dlatego ten Pan wymyślał te absurdy co do parkingu na os. Słowackiego - niestety na gadaniu się skończyło - więc jak można temu Panu zaufać ????
Tylko szum przedwyborczy
Chojniak najlepszym kandydatem , a pan Czapla to niech nie czaruje ludzi
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/KOLOBRZEG/992530238 może i u nas przydaloby sie takie coś.
ha ha ha dziadek nadaje sie do balkonow oceniania!!!!!!!! dobre popieram!!!!!!!! a na prezydenta stawiam nadal p.CHOJNIAKA i mam nadzieje ze wygra!!!!
Ja chociaż osobiście jestem prawicowcem to Pana Dziemdziore uważam za naprawdę porządnego faceta, ale szans nie ma. Moim zdaniem w 2giej turze Masierek/Chojniak kontra Czapla, a tu już może skończyć się różnie Masiarek albo Chojniak przejmie glosy drugiego, a Czapla głosy lewicy zbierze. Dużo będzie zależało od frekwencji
CHOJNIAK TO najwieksze nnieporozumienie ktore przejdzie do histori jako. Dzis potrzeba prezydenta ktory da miastu swoje serce do pracy czyli rowniez nie MaSIAREK, Wchodza w gre Dziemdziora (pracus), oraz Czapla (pracus) !!!!!!!!!!! Pozdrawiam
Jan Dziemdziora na pewno będzie się liczyć w tych wyborach. Nie wiem kto jeszcze może się pojawić, ale na pewno jest szansa na walkę w wydaniu Dziemdziory , to jest twardy zawodnik.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!