Znam Janka od ponad 30 lat. Poradzi sobie jako prezydent Warszawy a nie tylko Piotrkowa. Z Piotrkowa wyprowadziłem się ponad ćwierć wieku temu ale często dowiedzam rodzinne miasto i stwerdzam, że poza zmianami nazw ulic praktycznie nic w tym mieście się nie zmieniło.
Zróbmy go przewodniczącym Parlemenu Europejskiego jak Buzkowi kadencja się skończy. Taki jest dobry organizator z niego.
<Piotrkowianin z Tuszyna>napisał"ZPiotrkowa wyprowadziłem się ponad ćwierć wieku temu ale czesto dowiedzam rodzinne miasto i stwierdzam,że poza zmianami nazwami ulic praktycznie nic się nie zmieniło"Drogi Panie jeśli nie widzi pan pozytywnych zmian które nastąpiły w naszym kochanym mieście mam podstawy aby sądzić że jest pan ślepy!A pan Janek na prezia W-wy,proszę bardzo,ponieważ w wyścigu o fotel prezia naszego miasta nie ma żadnych szans.Żenada.
Mam pytanie a co takiego się zmieniło ? Większość pomysłów nasz Pan Prezydent wziął od Pana Matusewicza. Pamiętaj, że aby przyciągnąć inwestorów nie są ważne ładne budynki tylko dobra infrastruktura drogowa i niskie podatki, a z tym każdy wie jak jest wjeżdżając do Piotrkowa i po nim jeżdżąc.
P.s. nie propaguj faszyzmu tym celtyckim krzyżem.
<mieszkaniec PT>napisał"P.S.nie propaguj faszyzmu tym celtyckim krzyżem"Proszę zgłosić prokuratorowi złamanie prawa(propagowanie faszyzmu jest w polsce karane)Proszę nie zwracać sie do mnie przez"ty"Forma pan będzie odpowiednia.Nie tylko okulista ale psychiatra miałby tu co robić.
Po tych tekstach napewno Jaśnie Panie
NA pocztę portalową <mieszkaniec PT> przysłał mi taką wiadomość"Na Pana to trzeba zasłużyć,a swoimi pogłądami na to nie zasługujesz.A takie rzeczy jeśli coś cie boli to załatwia sie właśnie takimi wiadomościami jak ta.Nikogo do prokuratury nie będe podawał bo konfidentem nie jestem zwróciłem ci tylko uwagę.Pozdrawiam.(Pisownia orginalna)No niewiem,śmiać się czy płakać.Proszę pana,jest pan żałosny.
Ludzie wy watki mylicie!Ten jest o przyszłym kandydacie!WIĘC DO RZECZY!!!
bywalec:nie smiej sie bo ty też jak doczekasz odpowiedniego wieku będziesz dziadkiem,a może już jesteś czego ci życzę.Ciekawe co wtedy będziesz pisał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!