Wszystkie przerwy minimum 10 minut? To parodia jakaś. Dziecko wróci w godzinach 15-16, odpocznie, zrobi lekcje i jest wieczór. A gdzie czas na zabawę, na swoje przyjemności? O tym nikt nie pomyślał.
Ten rząd do jedno wielkie dno i pół metra mułu!
Klasy 7-8 w ogóle powinny mieć lekcje od godziny 8:00 bo w tych klasach są już chemia,fizyka, drugi język, więc więcej nauki i uczniowie powinni wcześniej być w domu by mieć czas na naukę i odpoczynek. Popołudniową zmiana to klasy młodsze. Mam nadzieję że nie klasy 5-8.
Czy ktoś kontroluje takie plany lekcji w szkołach? Gdzie można zgłaszać ewentualne nieprawidłowości w planie jeśli okaże się że trudne przedmioty są w późniejszych godzinach?
Ja miałam za to jednego dnia 9 lekcji, a drugiego 5, fantastycznie prawda? Interweniowanie u dyrekcji nie pomogło. Takie o to piotrkowskie szkoły...
Ciekawe, czy będzie zmiana woźnego w Dąbrowie nad Czarna, który cały czas porusza się ,,pod dużym wpływem" samochodem, traktorem, czy rowerem po okolicznych miejscowościach niszcząc rowy do których wpada lub zaczepia ludzi w pobliżu szkoły...
Dlaczego jest blokowany komentarz aby zmienić panią pedagog kl.1-4w SP16?
Mam nadzieję, że plan będzie w tym roku lepiej ułożony, że Pani Dyrektor się bardzo postara bo moje dziecko w zeszłym roku nie dość, że na popołudnie to zaczynało lekcjami typu plastyka, muzyka a kończyło matematyką o 16... a swoją drogą "pozdrowienia" dla P. Zalewskiej...j
W końcu szafki na podręczniki tak powinno być od dawna bo nasze Dzieci to nie wielbłądy a plecaki często ważą tyle co pierwszaki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!