Jest tragedia. Moje dziecko trafiło do klasy, gdzie jest 25 osób!!! A mają się uczyć w sali, gdzie było 16 krzeseł i biurko!! Znów jest wyż demograficzny czy oszczędności?!
Na Próchnika luzy, na Kostromskiej luzy /mało oddziałów/ a w 16 tłok?! A to nie można poprzenosić? Aha nie można bo rodzice podobno nie chcieli. To teraz nie marudzić.
https://www.magnapolonia.org/podrecznik-dla-zerowki-narzedziem-lewackiej-indoktrynacji/
jeśli przedmioty ścisłe będą z rańca, to coś czuję ,że wzrośnie liczba tych co "zaspali"...hehe
W końcu szafki na podręczniki tak powinno być od dawna bo nasze Dzieci to nie wielbłądy a plecaki często ważą tyle co pierwszaki.
Mam nadzieję, że plan będzie w tym roku lepiej ułożony, że Pani Dyrektor się bardzo postara bo moje dziecko w zeszłym roku nie dość, że na popołudnie to zaczynało lekcjami typu plastyka, muzyka a kończyło matematyką o 16... a swoją drogą "pozdrowienia" dla P. Zalewskiej...j
Dlaczego jest blokowany komentarz aby zmienić panią pedagog kl.1-4w SP16?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!