Pasie pastuszek owieczki pasie, ja tam nie będę Cię pasał Mariollo o moja dollo i nie dollo. A tak na poważnie, to zazielenić i wypasać kozy. Będzie eko.
Z planowaniem to chyba w naszej gminie kiepsko. Najpierw coś robią aby za chwilę popsuć przy kolejnej robocie
Następne pytanie, ile miejsc parkingowych na tym targowisku.W konsultacjach nie uczestniczyłam,moim zdaniem były zbyt krótkie , niezauważone przez chętnych, mogących wnieść ciekawe pomysły.Projekt ten z rysunku przyjemny dla oka,nawet ładny,ale czy to nie kolejny bonus za uciszenie walczących o S 12.
Zanim będzie utwardzony plac,to cały piach z targowicy wypłynie na chodnik przy Opoczyńskiej.Nikt się nie interesuje, że gazownicy po wymianie rur nieprawidłowo ułożyli kostkę na chodniku ,za nisko i po deszczu woda niesie z nieutwardzonego wyjazdu z targowicy nieprawdopodobne ilości piachu.
To ile jeszcze razy będzie ten Plac Straży rewitalizowany ? Czyli co rewitalizowany przed budową kładki, a teraz będzie rewitalizowany po budowie kładki ? Ile kosztowała rewitalizacja przed, a ile będzie kosztowała po ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!