Chrobry niestety nie zasługuje na tak wysokie miejsce, uczniowie jadą na korepetycjach i antydepresantach, a szkoły nie było nawet stać na pożegnanie jednego z uczniów, wsparcia ze strony belfrów brak.
W większości dzieci bogatych snobów, których stać na korepetycje ze wszystkiego. Tą szkołą powinno zająć się kuratorium, a może nawet ministerstwo po ostatnim wydarzeniu. Rodzice zmarłego chłopca powinni poinformować media ogólnopolskie, inaczej nikt nic nie zrobi.
Chyba zawsze tak było, że ktoś się nad kimś pastwił, a nauczyciele udawali, że nie widzą, bo po co sobie zaprzątać głowę problemem, który wymagałby rozwiązania, skoro można po prostu pogadać w wolnej chwili....
Kurde nie ma dla mnie szkoły w Piotrkowie. Kiedyś to te licea trzymały jakiś poziom.a teraz to boję się o swoją przyszłość. Chce być kosmonautom dlatego wybieram liceum profilowane w Kamieńsku, marzę o londowaniu na ksienzycu. Mam już nawet buty księżycowe moonbuty czy moon bundy nie wiem jak się pisze ale kupiłam na hali w Piontek po 79 zeta
Gdzie są władze miasta i kuratorium, dlaczego nikt nie widzi, co się w tej szkole dzieje, dlaczego nikt nie rusza nauczycieli i dyrektora, nie rozlicza z kompetencji pedagogicznych, to nie pierwszy przypadek znęcania się nad kolegami i nie pierwszy rok, że zachęca się do korepetycji; czas zajrzeć w to bagno
To nie jest już chrobry za czasów kiedy dyrektorem był Pan Bartczak czy Wiewióra a szkoda.
Szkoda, że do tej szkoły idą zdolne dzieci, bo się tylko marnują. Kiedyś samo byłam uczniem tego liceum, wszystko co osiągnęłam to moja a nie nauczycieli praca, tu zawsze była chora atmosfera, bufonada i żal serce ściskał jaka atmosfera. Zawsze mówiło się o tej szkole jak o wybranej, ale niestety wybrana, tylko że w złym znaczeniu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!