Kurde nie ma dla mnie szkoły w Piotrkowie. Kiedyś to te licea trzymały jakiś poziom.a teraz to boję się o swoją przyszłość. Chce być kosmonautom dlatego wybieram liceum profilowane w Kamieńsku, marzę o londowaniu na ksienzycu. Mam już nawet buty księżycowe moonbuty czy moon bundy nie wiem jak się pisze ale kupiłam na hali w Piontek po 79 zeta
Chyba zawsze tak było, że ktoś się nad kimś pastwił, a nauczyciele udawali, że nie widzą, bo po co sobie zaprzątać głowę problemem, który wymagałby rozwiązania, skoro można po prostu pogadać w wolnej chwili....
W większości dzieci bogatych snobów, których stać na korepetycje ze wszystkiego. Tą szkołą powinno zająć się kuratorium, a może nawet ministerstwo po ostatnim wydarzeniu. Rodzice zmarłego chłopca powinni poinformować media ogólnopolskie, inaczej nikt nic nie zrobi.
Chrobry niestety nie zasługuje na tak wysokie miejsce, uczniowie jadą na korepetycjach i antydepresantach, a szkoły nie było nawet stać na pożegnanie jednego z uczniów, wsparcia ze strony belfrów brak.
Ten ranking jest żałosny. Chrobry tak wysoko a wszyscy w Piotrkowie wiedzą, że w tej szkole prawie żaden nauczyciel nie prowadzi rzetelnie lekcji. Większość uczniów na korkach. Nauczyciele z tej szkoły uważają się za kogoś lepszego, z wyższością traktują nauczycieli z innych szkół, przy czym sami nic nie robią.
Ekonomik nie lepszy. Dyrektor, który tylko się fotografuje, co niektórzy nauczyciele ciągle na zwolnieniach, budynek się wali...ale najważniejszy ranking...
W tej szkole nie ma lekcji bo młodzież nie musi na nie chodzić, trzeba tylko mieć kasę na korki i wszystko, a pan dyrektor ....? zachowuje się jakby miał ciągle lat szesnaście - żałosne, nauczyciel patrzył na znęcanie się nad kolegą i co cisza jak to możliwe dlaczego nikt się tym nie zainteresuje najlepsze liceum - bzdura
Ten ranking to żenada. W chrobrym nauczyciele nic nie robią na lekcjach, młodzież uczy się na korkach. Ale głowy noszą wysoko, przecież są z Chrobrego. Dyrektora tej szkoły nawet nie skomentuję. Z resztą ten z ekonomika nie lepszy. Już nie wie, jak ustawiać się do zdjęć. Tylko to umie robić. Ekonomik się wali, kadra strasznie poróżniona, ale ranking najważniejszy. Gdzie w tym wszystkim dobro młodzieży...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!