metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gniewomira k. ~Gniewomira k. (Gość)14.01.2025 17:21

Kurde nie ma dla mnie szkoły w Piotrkowie. Kiedyś to te licea trzymały jakiś poziom.a teraz to boję się o swoją przyszłość. Chce być kosmonautom dlatego wybieram liceum profilowane w Kamieńsku, marzę o londowaniu na ksienzycu. Mam już nawet buty księżycowe moonbuty czy moon bundy nie wiem jak się pisze ale kupiłam na hali w Piontek po 79 zeta

33

xxr ~xxr (Gość)14.01.2025 17:22

Chyba zawsze tak było, że ktoś się nad kimś pastwił, a nauczyciele udawali, że nie widzą, bo po co sobie zaprzątać głowę problemem, który wymagałby rozwiązania, skoro można po prostu pogadać w wolnej chwili....

60

Irmina56 ~Irmina56 (Gość)14.01.2025 16:02

W większości dzieci bogatych snobów, których stać na korepetycje ze wszystkiego. Tą szkołą powinno zająć się kuratorium, a może nawet ministerstwo po ostatnim wydarzeniu. Rodzice zmarłego chłopca powinni poinformować media ogólnopolskie, inaczej nikt nic nie zrobi.

81

angielski letnik ~angielski letnik (Gość)14.01.2025 14:55

a powiatowy poligon w bujnach który?

60

Przystań umysły ~Przystań umysły (Gość)14.01.2025 10:09

Po 1Lo to psychiatra tylko

122

Ja123 ~Ja123 (Gość)14.01.2025 09:31

Chrobry niestety nie zasługuje na tak wysokie miejsce, uczniowie jadą na korepetycjach i antydepresantach, a szkoły nie było nawet stać na pożegnanie jednego z uczniów, wsparcia ze strony belfrów brak.

291

Jestem z Piotrkowa ~Jestem z Piotrkowa (Gość)14.01.2025 18:26

Ten ranking jest żałosny. Chrobry tak wysoko a wszyscy w Piotrkowie wiedzą, że w tej szkole prawie żaden nauczyciel nie prowadzi rzetelnie lekcji. Większość uczniów na korkach. Nauczyciele z tej szkoły uważają się za kogoś lepszego, z wyższością traktują nauczycieli z innych szkół, przy czym sami nic nie robią.
Ekonomik nie lepszy. Dyrektor, który tylko się fotografuje, co niektórzy nauczyciele ciągle na zwolnieniach, budynek się wali...ale najważniejszy ranking...

41

goœć_leszek ~goœć_leszek (Gość)14.01.2025 13:03

W tej szkole nie ma lekcji bo młodzież nie musi na nie chodzić, trzeba tylko mieć kasę na korki i wszystko, a pan dyrektor ....? zachowuje się jakby miał ciągle lat szesnaście - żałosne, nauczyciel patrzył na znęcanie się nad kolegą i co cisza jak to możliwe dlaczego nikt się tym nie zainteresuje najlepsze liceum - bzdura

142

Jestem z Piotrkowa ~Jestem z Piotrkowa (Gość)14.01.2025 18:35

Ten ranking to żenada. W chrobrym nauczyciele nic nie robią na lekcjach, młodzież uczy się na korkach. Ale głowy noszą wysoko, przecież są z Chrobrego. Dyrektora tej szkoły nawet nie skomentuję. Z resztą ten z ekonomika nie lepszy. Już nie wie, jak ustawiać się do zdjęć. Tylko to umie robić. Ekonomik się wali, kadra strasznie poróżniona, ale ranking najważniejszy. Gdzie w tym wszystkim dobro młodzieży...

102

nauczycielka ~nauczycielka (Gość)14.01.2025 21:03

Brawo Szkoła Podstawowa nr 8.

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat