[/cytat]
Coś tutaj się pogmatwało!!!!
Idź sobie markpio na grzyby z 97300.
Ale do kina go nie ciągnij, bo nie wygląda /po swoich wpisach/ na takiego, co do kina chadza, niestety.
[Do Marianny]: a no widzisz to jest taka podwójna moralność, współczesna Dulszczyzna, ale w znacznie gorszym i obrzydliwszym opakowaniu. Naiwniak nawet nie utrzymuje pozorów obycia i kultury. Tylko pod adresem konkretnych, wyselekcjonowanych osób ładuje z pełnego kalibru, a w przypadku innych symuluje wielkiego etyka i moralistę. Na to trzeba być kaleką kopią człowieka.
Tak czy inaczej ja osobiście dziękuję Ci - Marianno - za te słowa.
No nie!!!!To ja kulturalnie i z przyjaźnią,a tutaj ...atak.No cóż.Widocznie mocherowe berety opanowują ten gród
Marianna pogrzebała w archiwach forum i piękny faryzejski post wydobyła na wierzch! Miód.
_
_
Life is brutal and full off zasadzkas!
_
"Ludzi inteligentnych jest w społeczeństwie jakieś 5 czy 6 procent. Moją kampanię robię więc dla idiotów".
(Francuski polityk, Georges Freche o wyborcach.)
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8403588,__Ludzi_inteligentnych_jest_5_czy_6_procent__Kampanie.html
Czy chodziło Ci MARKPIO o berety z wełny kóz angorskich, moherowe berety?
And sometimes kopas w dupas.
Ooo, cytacik ekshumowany, ale jak żywy!
To ja jeszcze przypomnę się, jaki to list otrzymałem od tego "pana" wewnętrzną pocztą portalową. Niech już będzie jasne, że to dobry, spolegliwy człowiek o wielkim sercu i wrażliwej duszy:
Rozkoszujmy się lekturą:
Od: 97-300
Data: 21.07.2010 19:23
Napisałeś o Macierewiczu tak jak ja bym napisał, nie jesteś taki zły do końca "chwaście".
Podobały mi się Twoje przedwyborcze posty, ale nie wszystkie.
Topór wojenny zakopałem, przepraszam za wszystkie złośliwości z mojej strony.
Pozdro.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!