metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
LUQ ~LUQ (Gość)12.05.2013 21:03

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jakiś rok temu z pracy w tej przychodni zrezygnowała jedna z lekarek. Niestety, przychodnia nie raczyła o tym fakcie poinformować jej pacjentów

chodzi ci o Bogusię W Ch
a to juz ponad 2 lata

00

gość ~gość (Gość)12.05.2013 23:46

Pani doktor jest w "Stodole" i ma się dobrze. Mnóstwo pacjentów z Kostromskiej za nią tam poszło. Ja też.
Przychodnia piomowska pada i to jest fakt. Nie ma tam logicznych lekarzy, pracownicy obsługi opryskliwi, jak nie z tych czasów, ludzie uciekają, to po co coś zmieniać we własności... Sama zaraz padnie. Mówi się na osiedlu o jej ewentualnym przeniesieniu. Natomiast ta nowa naprzeciw zapowiada się obiecująco...

00

Polak ~Polak (Gość)13.05.2013 00:45

Żeby nie ta PIOMA i inne potężne zakłady które bezkarnie ZNISZCZONO I SPRZEDANO to Piotrków byłby dziurą zabitą dechami ale i tak już ku temu zmierza!

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.05.2013 09:06

"Polak" napisał(a):
Żeby nie ta PIOMA i inne potężne zakłady które bezkarnie ZNISZCZONO I SPRZEDANO to Piotrków byłby dziurą zabitą dechami ale i tak już ku temu zmierza!

Niestety smutna prawda :(((

00

belmondo ~belmondo (Gość)13.05.2013 09:23

Jak to czytam to mam ogromne wrażenie, że są to wypociny frustrata.
Nie znoszę obecnie panującej władzy ale mam nadzieję, że autor tego "artykułu" nie będzie się chciał startować w wyborach.
P.S.
Ciekawy jestem czy umieścicie ten komentarz:)

00

logika ~logika (Gość)13.05.2013 11:21

Bardzo dobrze,że można wypowiedzieć się na temat pracy przychodni na Dmowskiego. Mam pytanie, czy pracownicy tej przychodni mają jakiegoś przełożonego, czy ktoś nadzoruje pracę tych opryskliwych ludzi?

00

poinformowany ~poinformowany (Gość)13.05.2013 12:16

Dyrektor musi pozostać radnym, bo następny z tej listy do RM jest p. Dzwonnik. A co będzie z przychodnią, to już nieważne.

00

zatroskana ~zatroskana (Gość)13.05.2013 12:28

"belmondo" napisał(a):
mam nadzieję, że autor tego "artykułu" nie będzie się chciał startować w wyborach.

Czy to napisał radny Tomasz S.? Jeżeli tak, to gratuluję i życzę powodzenia w wyborach w 2014 r. do rady miasta jak już nie będzie Chojniaka i jego ekipy.

00

Zosia Samosia ~Zosia Samosia (Gość)13.05.2013 13:13

Czekam na kolejne artykuły podpisane przez Zygfryda B., Zenona K. i Wiesława S.
Mam nadzieję również na poprawienie składni zdań bo artykuł jest w niektórych momentach ogromnie chaotyczny.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat