Już wali w dekiel niektórym radnym widać słoneczko przygrzało w te niezbyt mądre łepetyny
Pan Chojniak w ubiegłym roku obiecal , że w banku pamieci jest nazwa im. E. Gierka , jęśli jest Prezydentem to niech dotrzyma slowa.Państwo Kaczynscy dla Piotrkowa zrobili to ,że w dalszym ciągu rządzenia doprowadzili Piuotrków do dalszego upadku i zaniedbania patrz zakłady pracy i Starowkę , ktora niedlugo będzie wyburzana jak niektóre budynki w centrum miasta.Pan Gierekodudował Piotrków na Centralne Dożynki a wczesniejdal szansę wybudować drugi piotrków patrz os, 35-lecia. Panie Prezydencie i Wysoka Rado trochę rozsądku i kultury bo inaczej po waszym odejściu będzie totalna zmiana tych nazw.
A może po prostu Łochyńskie...
Hej,hej,skąd Ty spadłeś na ten portal,napisz posta jeszcze raz bo z tego bełkotu niewiele pojmuje.Oprócz EP Kaczory unicestwili też Londyn,Berlin,Helsinki,Postękalice i Rozprze,słyszałem też o Moskwie ale pewnie to plotki.Szerokiej drogi!Do nie zobaczenia się!
przecież to proste im. Chojniaka i Błaszczyńskiego. Bo oni kochają miasto.
Myślę, że warto się zastanowić nad nazwą, która pogodziłaby wszystkie strony, a jednocześnie nie byłaby zbyt pompatyczna w formie. Proponuję jedno rondo nazwać Różane i posadzić róże, a drugie Tulipanowe i posadzić tulipany.
oczywiście że może być tylko RONDO BRACI KACZYŃSKICH bo to bliźniacy przecierz
Jasne że musi być w Piotrkowie rondo im. Marii i Lecha Kaczyńskich - i mam nadzieję, że będzie to to rondo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!