Mam już dość starych smutnych dziadów jak Jarosław czy biskupi. Tylko straszyć potrafię. Chcą uśmiechniętej , radosnej i nowoczesnej Polski. Chcą wolności i szacunku dla wszystkich a nie złości i nienawisci, kłamstw propagandy i szczucia. Dlatego wybieram Trzaskowskiego.
Menele za 500+ i babcie rydzykowe jak ksiądz każe zagłosują. Czyli wiadomo. Wieś też będzie wolała być nadal w średniowieczu
Czytam wasze komentarze i śmiać mi się chce, że taka kłótnia o to kto na kogo głosował. To jest każdego indywidualna sprawa Pan Trzaskowski powiedział kiedyś że on kocha niemieccy więc super polak po 2 w Piotrkowie mieszkają gorsze ludzie niż poza nim. Po 3 wy tylko umiecie ublizac I nic więcej.
Brawo mądrze wybierający Polacy. Wiedzą co dobre dla Polski i jej mieszkańców, a nie tzw. wykształceni z wielkich miast, którym się wydaje, że wiedzą lepiej. Dla nich postęp równa się popieranie niezbyt mądrych aktorów i celebrytów i tzw. europejczyków, którzy myślą, że bezmyślne popieranie wszystkiego, co zagraniczne, jest synonimem nowoczesności.
Car Rosji, aby przekupić polską wieś i odciągnąć ją od Powstania Styczniowego musiała ich uwłaszczyć i dać im ziemię, a dziś aby lud prosty przekupić wystarczy pińcet.
Ludzie nie uczą się na błędach,byle nie głosować na PIS zagłosowali na Trzaskowskiego tym sposobem będą nas dyma... jeszcze przez kolejne lata.Obecnie 2tura więc jak dla mnie już nie ma wyjścia tylko Andrzej.
Andrew Maliniak, pacynka zdalnie sterowana przez dziadka z Żoliborza nie może dostać głosu normalnego człowieka. Zachodzi pytanie, a może on jest sterowany zdalnie także przez Trumpa, Putina lub przez inną podejrzaną osobę?
Głosowałem na Bosaka ale w 2 turze to wolę Trzaskowskiego od tego napuszonego Dudy i jego żony damulki i niemowy Kornhauser.Trzaskowski z żoną widać fajni skromni ludzie.
"Nowocześni" głosują na PO na związki partnerskie i seksedukacje w szkołach. Ludzie zastanówcie się czy tego chcecie dla Swoich dzieci. Takiej zmiany?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!