Możecie nam skoczyć de bile totalniacy kwi kwi a jestem wykształconym człowiekiem .pewnie wcześniej było się przy złodz. korycie .
W Sulejowie władna zdradziła i obraziła się na wszystkich obecnie rządzących. Wybrali show mam talent z Hołownią w roli prowadzącego.
A w tych komentarzach wychodzi cała wielkomiejska kultura. Śmiechu warci jesteście.
Widzę tu sama miejska kultura. Dno i żenada,wstyd mi za was. Czytając to chyba przestanę się przyznawać że jestem z miasta.
Wolbórz też kolejny raz pokazał swój poziom, wstyd . Zacznijcie samodzielnie myśleć jeśli jeszcze potraficie
.
Już w Kościele widać jakie są efekty jak nie ma żadnej kontroli i kary! Teraz chcecie tego samego dla władzy PIS??? Chcecie żeby przejeli wszystko i żeby nie było nad nimi żadnej kontroli?? Wtedy będą bezkarni i bezkarnie rozkradną ten kraj! Jeżeli nie ma kontroli i kary to jest patologia ! Chcecie tego? Ja nie wierzę żadnym politykom. Dlatego powinny ich kontrolować sądy, media i obywatele. Bez tego rozkradną wszystko!
Pan Duda to taki trochę bezjajec zdalnie sterowany przez prezesa. Ale niech każdy głosuje jak uważa. Dziwi jedno a mianowicie ludzie nie rozumieją że to co teraz dostaną od pisiorów oddadzą z nawiązką . Budżetu nie oszukasz to nie lampa alladyna że potrzesz i już jest następny dodatek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!