Ja byłem z dzieckiem u dentysty. Do rachunku doliczone 50 zeta opłaty za dezynfekcję. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że ta dezynfekcję trwała niecałe 5 minut i polegała na przetarcie fotela płynem do dezynfekcji. Bo przecież wszystko inne i tak każdy pacjent musi mieć osobne. Przecież narzędzia dla każdego pacjenta są tylko dla niego. Za co więc to 50 zeta? Na szczęście są dentyści którzy tego haraczu tzn. opłaty nie pobierają. Zmieniłem więc dentystę, co i wam polecam jeśli wasz dorzuca jakieś dodatkowe opłaty. Niektórzy chcą jeszcze na tym zarabiać.
Do tej pory ceny leczenia zębów bardzo wyśrubowane, ale i tak dla stomatologów były za małe ,ceny europejskie a bieda polska.
A moja Pani doktor nie podniosla cen.jest to nieuzasadnione i inni grabia swoich pacjentów.
Nie działają! Czlowiek płaci składki i to nie małe, a na fundusz nie przyjmują, no chyba, że z bólem.
dodatkowa opłata ,za co ?za nowe gabinety i marmury ? zmieniłem dentystę -trudno ,czy płyn dla jednego pacjenta kosztuje 50 zł ? bo reszta ta sama ,jak ich koszty przycisną to może zaczna inaczej myśleć i robić ,,,,,,,,
W marcu miałam mieć wizytę na NFZ i do dnia dzisiejszego nie mogę się zapisać . Natomiast wizyty prywatne są( gdzie nasze składki za te miesiące)
Prywatne działają lepiej niż przed plandemia, + 100 zł do wizyty i tyle w temacie
Na NFZ nie przyjmują bo wirus ale już prywatnie nie ma.Skladki oczywiście cacy i dodatkowo trzeba płacić za prywatne leczenie.Kur.a dziki kraj dla cwaniaków a Ty człowieku płacz i płać.
Ja kiedyś w 78roku poszlam prywatnie bo nia mialam ubespieczenia.Wszystko zrobione ja siegam po portfel a tu okrongłe zero w porfelu.Lekasz wyrwal z powrotem pląbe.Przeciesz bym oddała!to sie lekarze nazywajom??
Na fundusz nie działają ale prywatnie nue ma koronawirusa poco te składki sa składane
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!