Dziękuję każdemu za choćby niewielką pomoc którą okazujecie. Dziękuję każdemu z chłopców i mężczyzn, którzy jadą walczyć za nas! Walka która trwa to walka o Ukrainę,Polskę, to walka o życie każdego z nas ..
Wy walczycie tam, my będziemy walczyć tutaj..
o wszystko czego potrzebujecie by moc wam dostarczyć!
Drodzy Piotrkowianie, Sąsiedzi, Rodacy, Znajomi i Nieznajomi proszę.. każda ofiarowania pomóc, choć ta niewielka, wspólnie stworzy coś wielkiego.
Razem możemy więcej!
Jestem bardzo dumna z postawy Fundacji, z którą mam przyjemność współpracować od początku jej istnienia. Dziękuję Wam za wsparcie. Wojna jest straszna. Skandalem jest, że w XXI wieku toczy się konflikt zbrojny w Europie i że zabijani są ludzie. Mam nadzieję, że ta sytuacja niebawem się skończy. Ja i wszyscy moi współpracownicy, a także rodzina i przyjaciele całym sercem wspieramy Ukrainę i również staramy się pomóc, jak tylko możemy. Fundacjo Porta Vitae - wielkie dzięki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!