Jestem bardzo dumna z postawy Fundacji, z którą mam przyjemność współpracować od początku jej istnienia. Dziękuję Wam za wsparcie. Wojna jest straszna. Skandalem jest, że w XXI wieku toczy się konflikt zbrojny w Europie i że zabijani są ludzie. Mam nadzieję, że ta sytuacja niebawem się skończy. Ja i wszyscy moi współpracownicy, a także rodzina i przyjaciele całym sercem wspieramy Ukrainę i również staramy się pomóc, jak tylko możemy. Fundacjo Porta Vitae - wielkie dzięki.
Dziękuję każdemu za choćby niewielką pomoc którą okazujecie. Dziękuję każdemu z chłopców i mężczyzn, którzy jadą walczyć za nas! Walka która trwa to walka o Ukrainę,Polskę, to walka o życie każdego z nas ..
Wy walczycie tam, my będziemy walczyć tutaj..
o wszystko czego potrzebujecie by moc wam dostarczyć!
Drodzy Piotrkowianie, Sąsiedzi, Rodacy, Znajomi i Nieznajomi proszę.. każda ofiarowania pomóc, choć ta niewielka, wspólnie stworzy coś wielkiego.
Razem możemy więcej!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!