W Piotrkowie w bardzo wielu miejscach można spotkać razem dwa znaki: B36 i T24. Jednak jeszcze mi się nie zdarzyło zobaczyć żeby ktoś odholowywał samochód. A ST raczej unika takich miejsc - zbyt wiele formalności?
Widać to pod Kauflandem, ale SM nie widać.
Srali muchy, będzie wiosna. Nie słyszałem o ani jednym przypadku odholowania nieprawidłowo zaparkowanego pojazdu w naszym mieście. Ktoś z Was słyszał?
Przed "Piotrem i Pawłem" też. I tam też SM nie zagląda, ale to pewnie dlatego, że nie jest to droga publiczna, tylko droga wewnętrzna sklepu.
Czornuchy zamiast chodzić na patrole pilnować porządku to wypisują mandaty. Zamiast robić miejsca parkingowe to sie buduje sklepy. Dlaczego w takim mieście nie ma parkingu z prawdziwego zdarzenia? To czlowiek parkuje gdzie sie da przeciez nie zostawi samochodu na peryferiach
Nie denerwuj się Pietrek, sprzedaj samochód i kup sobie rower. I zdrowiej i taniej.
To jest teren prywatny, zrób sobie kopertę na podwórku i sprawdź czy przyjedzie straż miejska jak Ci ktoś zaparkuje na niej
Mylisz pojęcia. Parking przed sklepem jest terenem ogólnodostępnym, w odróżnieniu od czyjegoś podwórka. Niedawna nowelizacja ustawy prawo o ruchu drogowym rozszerza obowiązywanie przepisów ruchu drogowego na takie właśnie miejsca jak drogi wewnętrzne, czy parkingi przed sklepami: http://www.prawo.egospodarka.pl/56683,Prawo-o-ruchu-drogowym-nowelizacja-ustawy,1,83,1.html
Pan Sońta nie ma samochodu. Jest piechurem.
Najłatwiej straży idzie wlepianie mandatów za parkowanie. Nie ma ich jak na lekarstwo w okolicach parku przy kościele NMPKP gdzie często wieczorami przy ładnej pogodzie,dochodzi do picia alkoholu, o czym świadczą następnego dnia rano porzucone puszki po piwie lub butelki po winie i wódce. O tym, że strach wtedy przejść, już nie wspomnę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!