metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Koralgol ~Koralgol (Gość)10.05.2011 23:38

"MARKPIO" napisał(a):
Co to znaczy chciałbym? A sobie chciej!!! Ja wiem, te krocza to niejednego na pola politikierstwa lokalnego w manowce wyprowadziły! Krążąc nad takim apogeum , śliniąc się i łajdacząc realizują swoje cele i ....

Piłeś coś czy brałeś? A może jedno i drugie. Twój post kupy się nie trzyma. Zazyj może waleriany?

00

kierownik ~kierownik (Gość)10.05.2011 23:41

"MARKPIO" napisał(a):
nawet "trójkącik" nie jest dla wszystkich:)

żenua...

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)10.05.2011 23:41

No jak państwo jesteście tacy przekonani, że to tylko o to chodzi w tym festiwalu, no to widać nie ma problemu ze "zdobyciem" DOWODU na to. No proszę no, niech mi pan nie mówi, że sam pan był na tym zlocie psychomaniakalnych i opętanych przez szatana podludzi i widział na własne oczy to golenie? Nie uwierzę... Na prawdę? Dlatego słitaśna fociunia z tego "cyrku" to chyba nie problem. Prosty sposób, widzę dowód i przyznaję rację. Dla mnie to nie problem.
Czekam na dalsze insynuacje pod moim adresem, już jestem PR'owcem, pijam jakieś ciekawe trunki (może to?

- trochę humoru takim ponurakom jak państwo nie zaszkodzi, ha ha), co będzie następne?
edit:
Między innymi na "trójkącie bermudzkim" mieszka pełno meneli i ciekawego towarzystwa, wiec można tam spotkać się z ciekawymi egzemplarzami ludzi. Polecam trochę poczytać np.: o Wrocławiu
Komentarz był edytowany przez autora: 10.05.2011 23:44

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)10.05.2011 23:47

"m_acie_k" napisał(a):
takim ponurakom jak państwo nie zaszkodzi, ha ha), co będzie następne?

Sorki...? Ponuraki?

00

imkl ~imkl (Gość)10.05.2011 23:58

"m_acie_k" napisał(a):
Chciałbym zobaczyć fotkę tego golenia kroczy

Dla podjarania sie ?
http://img861.imageshack.us/img861/7415/artperformance.jpg

"m_acie_k" napisał(a):
Na marginesie, czy ja z kimś z państwa wódę chlałem, żeby mi na "per ty" pisać? Nie wydaje mi się.

A nie wydaje ci się że jesteś na forum internetowym gdzie panuje zwyczajowa reguła ''ty'' ?

00

Wow! ~Wow! (Gość)11.05.2011 09:45

"m_acie_k" napisał(a):
Chore społeczeństwo widzące tylko szklany ekranik w telewizorze. OJJJ przepraszam, plastikową osłonę słitaśnego lcd-ka z najtańszą matrycą TN, bo o istnieniu IPS czy PVA to trzeba zwyczajnie wiedzieć...

Typowa pseudomowa inteligenta absolwenta spod skrzydeł autorytetów profesorów Kory, Wojewódzkiego, Sablewskiej i rektor Zapendowskiej.

00

Romek ~Romek (Gość)11.05.2011 10:59

"Wow" napisał(a):
Typowa pseudomowa inteligenta absolwenta spod skrzydeł autorytetów profesorów Kory, Wojewódzkiego, Sablewskiej i rektor Zapendowskiej.

O jakiś ty mądry... gdybyś choć odrobinę rozumu posiadał, dostrzegłbyś że kolo po prostu krytykuje te różowe plastikowe programiki. No ale jesteś ograniczony, więc nie widzisz głębszych konotacji

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)11.05.2011 11:17

Ja chciałem dać wyraz artystycznej ekspresji:
Ten festiwal to jedno wielkie http://tnij.org/lrzl .
Tyle w temacie.
Popieram bardzo naszego prezydenta, ale tutaj to trochę przesadził.

00

Lola ~Lola (Gość)11.05.2011 14:29

Bardzo jestem ciekawa, ja te wszystkie potępiające konserwy zareagowałyby na paradę równości??? Oj działoby się, działo... Nie ma jak tolerancja i otwartość umysłu.
Szkoda mi Was wszystkich, bardzo szkoda. Ruszyć głową nikt nie potrafi, tylko młócicie w te klawiatury bzdury. Zadajcie sobie może odrobinę wysiłku, co każdy z tych pokazów oznacza. Bo może właśnie krytykuje i piętnuje to, co Wy mu zarzucacie?!

Komentarz był edytowany przez autora: 11.05.2011 14:30

00

cytryna ~cytryna (Gość)11.05.2011 15:05

"Lola" napisał(a):
Bardzo jestem ciekawa, ja te wszystkie potępiające konserwy zareagowałyby na paradę równości???

A za chwilę adopcja dzieci i kolejny etap:
http://skocz.pl/dcruv
Po co wyłazicie ze swoją odmiennością na ulice? Czy heteroseksualni urządzają z tej okazji hece? Bzykają się, idą spać, bzykają się i tak leci. Wam coś brakuje. Strach myśleć, co.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat