metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin B ~Marcin B (Gość)03.03.2020 12:55

Super sprawa. Mam nadzieje ze na mojej wiosce tez takie będą

01

CoolMen ~CoolMen (Gość)02.03.2020 22:28

Zawsze słowo "inteligencja" kojarzyło mi się z ludzkim rozumem, zdolnością pojmowania, uczenia się, wyciągania wniosków i dlatego nazywanie zwykłego pojemnika na śmieci "inteligentnym" uważam za bzdurę i obrazę ludzi rzeczywiście myślących.

30

ten"nowy" przemysł też w ich rękach ~ten"nowy" przemysł też w ich rękach (Gość)02.03.2020 10:48

Powstaje nowy ogólnopolski przemysł "śmieci i ich odbiór", a ludziska "rozpaczają", że jakiś balcerowicz z lewandowskim przejeki za złotówkę poprzednie uprzemysłowienie Polski.

50

gość ~gość (Gość)02.03.2020 09:32

Proszę się przyjrzeć jak są odbierane odpady z Piotrkowskich osiedli. Wszystko zabiera jedną smieciarka. Tylko czekać jak zaczną szukać pieniążków i spółdzielnie mieszkaniowe obciążą kara a spółdzielnie ludzi za nie segregowane odpadów

40

wyborca ~wyborca (Gość)02.03.2020 07:43

To nic innego jak totalna inwigilacja . Po co sortować skoro większość miast odbierając odpady ładuje je do jednej śmieciarki więc jaki sens ma segregacja

120

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat