Dziękujemy Pani Inno !
Kiedyś uznawana Pani była za najlepszą zawodniczkę zagraniczną grającą w polskiej lidze. Szczęscie spotkało nas w Piotrkowie, że mogła Pani grać dla nas.
Dla niedowiarków poczytajcie co piszą o Innie Silantiewej później Krzysztoszek.
Pani Krzysztoszek gorąco dziękujemy za wszystko co Pani uczyniła dla piłki ręcznej w Piotrkowie, teraz będziemy trzymać kciuki za sukcesy na płaszczyźnie trenerskiej.
Najlepszego. Noga niech zdrowieje. Pamiętaj na przyjaciół możesz zawsze liczyć. Liczę na to że zdobędziesz to co chcesz teraz jako trener.
INNA obchodzi imieniny 2 lutego
to chyba jakieś INNE imię,w spisie raczej nie figuruje
whttp://www.towazne.pl/imieniny/I/
" Jestem ambitnym człowiekiem i nie interesuje mnie walka o miejsce szóste czy siódme w przyszłym sezonie. Piotrcovia w przyszłym roku obchodzić będzie jubileusz 25-lecia nieprzerwanych występów w ekstraklasie i fajnie byłoby uczcić tę rocznicę medalem " - te słowa trenera świadczą o nim bardzo dobrze. Pierwszy rok pracy poświęcił na poznanie zespołu, zgranie. Mimo przeciwności losu - niezależnie od zajętego miejsca trzeba zaliczyć na plus. W przyszłym sezonie powinno być już tylko lepiej.
Cieszy też fakt, że Inka zostanie w klubie - jej doświadczenie też pewnie zaprocentuje w kolejnym sezonie.
Przeczytałem, ale wciąż nie wiem, dlaczego - inna? Że co? Czym się różni, że zaraz inna. Nie podkreślajmy czyjejś inności, więcej tolerancji dla drugiego.
to już było wiadomo zimą , etat w klubie oraz drugi etat w gim4 w klasie tzw. sportowej /oczywiście w pakiecie/.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!