niestety nie udało się Piotrcovia wygrała z Ruchem Chorzów tylko 29:27 i zagra tylko o miejsca 7-8.
Tak mała wygrana trochę na własne życzenie ...
Nic się nie stało , Dziewczyny nic się nie stało....
DNO!!! A tyle pieniedzy w nie wpompowano.CZy nie lepiej te pieniadze przeznaczyc na szeroko pojętą pracę z młodzieżą? Równiez dla piłki recznej kobiet..............
Mam serdeczna prosbę... proszę o wymienienie osiagnięć Pana trenera jako zawodnika i jako szkoleniowca. To pozwoli mi z wiekszym optymizmem patrzec na nastepny sezon ......albo wywoła duże reflekcje lub nawet zwatpienie. No i czy najwazniejszą mysla szkoleniową bedzie zawołanie imć "Lopeza"..... "dajcie wiecej kasy !!!"
Pani Inna uczy mnie WF w szkole :D .Jest też rumuńska wokalistka INNA .Ładne imię :D
Mam zajęcia wychowania fizycznego z panią Inną :).Przy okazji ładne imię ,jest też rumuńska wokalistka Inna tylko ,że to jej pesudonim :).A nie prawdziwe imię
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!