metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic MKS ~kibic MKS (Gość)09.04.2011 20:13

niestety nie udało się Piotrcovia wygrała z Ruchem Chorzów tylko 29:27 i zagra tylko o miejsca 7-8.
Tak mała wygrana trochę na własne życzenie ...
Nic się nie stało , Dziewczyny nic się nie stało....

00

kibic ~kibic (Gość)04.05.2011 21:05

DNO!!! A tyle pieniedzy w nie wpompowano.CZy nie lepiej te pieniadze przeznaczyc na szeroko pojętą pracę z młodzieżą? Równiez dla piłki recznej kobiet..............

00

ed ~ed (Gość)04.05.2011 21:10

"..." napisał(a):
Jestem ambitnym człowiekiem i nie interesuje mnie walka o miejsce szóste czy siódme w przyszłym sezonie. Piotrcovia w przyszłym roku obchodzić będzie jubileusz 25-lecia nieprzerwanych występów w ekstraklasie i fajnie byłoby uczcić tę rocznicę medalem " - te słowa trenera świadczą o nim bardzo dobrze. Pierwszy rok pracy poświęcił na poznanie zespołu, zgranie. Mimo przeciwności losu - niezależnie od zajętego miejsca trzeba zaliczyć na plus. W przyszłym sezonie powinno być już tylko lepiej.

Mam serdeczna prosbę... proszę o wymienienie osiagnięć Pana trenera jako zawodnika i jako szkoleniowca. To pozwoli mi z wiekszym optymizmem patrzec na nastepny sezon ......albo wywoła duże reflekcje lub nawet zwatpienie. No i czy najwazniejszą mysla szkoleniową bedzie zawołanie imć "Lopeza"..... "dajcie wiecej kasy !!!"

00

Patrycja ~Patrycja (Gość)13.10.2016 20:55

Pani Inna uczy mnie WF w szkole :D .Jest też rumuńska wokalistka INNA .Ładne imię :D

00

Patrycja ~Patrycja (Gość)13.10.2016 20:59

Mam zajęcia wychowania fizycznego z panią Inną :).Przy okazji ładne imię ,jest też rumuńska wokalistka Inna tylko ,że to jej pesudonim :).A nie prawdziwe imię

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat