Najpierw były ceny ciepła. Jak się okazało że nie są one zależne od Chojniaka to teraz słyszę że chodzi o zadłużenie miasta gdy większoś miast jest o wiele bardziej zadłużona bo pieniędze w banku tracą na wartości A ceny cały czas rosną. Państwo od referendum cały czas strzela ślepakami. Szkoda
Jak zbiorą 5tyś to będzie sukces.A jeżeli już zbiorą w co wątpię to do urn musi iść ponad 16tyś ludzi i tu na pewno tyle nie pójdzie.
Ci co zbierają podpisy w sprawie referendum to są bardzo odważni ludzie i my mieszkańcy powinniśmy być im wdzięczni, za to iż swój własny czas poświęcają w naszej wspólnej sprawie. My mieszkańcy doceniając ich pracę powinniśmy WSZYSCY podpisać się na tych listach. Oni to robią za nas i dla nas.
Czy myślicie że tym co zbierają podpisy chodzi o WAS a nie o stołki. Referendum to koszt i to duży a za chwilę wybory. Jak referendum się powiedzie miasto dostanie komisarza....Kogo?...kogoś z PiS, który już nic nie zrobi przez rok. Mieszkańcy podburzeni a pseudo politycy chcą z tego skorzystać i zaistnieć. Kiedy jak nie teraz.
Wystarczy poczytać ile nienawiści w tych wpisach przeciwników referendum. Jasne, ze urzędnicy i pracownicy jednostek są zastraszani przez władze miasta. Boja się utraty pracy. Ta cała banda kolesi z chojniakowym na czele zrobi wszystko i napisze 1000 komentarzy by opluć mieszkańców, inicjatorów referendum. Trzymam kciuki za odwołaniem Chojniaka, najgorszego prezydenta po 89 roku w tym mieście .
Gierek im wybudował stadion na dożynki ja tam wbijałem gwoździe siatkę przybijałem gwoździami 10 calowymi a Oni sprzedali to ptakowi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!