A to nie jest tak że osoby pracujące w urzędach nie powinny się upolityczniać? Nie ma tego w ustawie? Nie wolno im raczej. Nie powinny zabierać głosy w żadnej sprawie związanej z polityką.
Szukajcie na fb, referendum piortkow trybunalski tam dowiecie sie wiecej
Walec pod nazwą REFDERENDUM jedzie coraz szybciej, i nikt i nic go już nie zatrzyma. Przypominajmy o tyk jak najczęściej aby mieszkańcy wiedzieli, że sprawy posuwają się do celu. Pamiętajmy, że przeciwnicy nie śpią i też rzucają i będą nadal rzucać nam "kłody pod nogi".
Wybory za rok, jak się komuś nie podoba Chojniak to niech głosuje w wyborach na kogoś innego. Referendum teraz to głupota. Chyba że państwo organizatorzy zapłacą ze swojej kieszeni. No i druga sprawa, niby apolityczni teraz... pewnie się szykują na radnych. Apolityczni mogą być w sensie nie przypinania do PiS, PO itp., ale potem założą komitet wyborczy i hyc do rady...
Ja mam nadzieję że organizatorzy referendum nie pojawią się jako pierwsi na listach do rady miasta bo wtedy sam osobiście będę namawiał żeby ludzie na nich nie głosowali a komisarz jest konieczny W tym mieście i to natychmiast
Popieram. Ktoś z zewnątrz musi nam pokazać, co dzieje się od lat w Urzędzie Miasta. Niebawem nadejdzie chwila prawdy dla osób zajmujących te same stołki od lat. Zacznijcie się już zbierać, bo czas na was.
Ja też nie podpisze listy ale jak dojdzie do referendum, to pójdę zagłosować za odwołaniem, bo to co sie dzieje to jest niewiarygodne. Także trzymam kciuki za zebranie tych 6 tysiecy.
Popieram z całej siły. To my mieszkańcy Piotrkowa tu mieszkamy,pracujemy i żyjemy i to nam ma byc w naszym mieście dobrze. PODPISUJEMY
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!