Byłem i widziałem. nawet, nawet, ale sporo brakuje pod wzgledem profesjonalizmu otwarciu kampani przez pana Chojniaka. narazie Chojniak wygrywa.
Pomarzyć możesz Markpio, ale Jan Dziemdziora kandyduje, a notowania SLD na epiotrkow rosną.
Kampania Mazura faktycznie dobrze jest zorganizowana - widac to po filmie i wypowiedziach. A ile to kosztuje to pewnie jeśli SAURON wystąpisz do Komitetu mazura to ci powiedzą wszystko a nie głupio się pytasz z podtekstami.
Taaa jasne,
Ciebie przekonuje profesjonalizm kampanii i brak profesjonalizmu w gospodarowaniu miasta...
Mnie to natomiast odrzuca.
Chojniak niechaj idzie robić karierę w reklamie, nadaje się jak ulał. Buzia ponoć ładna (jak dla kogo), gadane ma i tak jak w dobrej reklamie - nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. Widać Ty wolisz bujać w obłokach.
Tak wygrywa w cymbergaja.
Jak można mówić o profesjonalnej kampanii jeśli robi się inaugurację nie mają konta komitetu i kasy na nim. To chyba niezgodne z prawem.
Jeśli masz racje to PKW powinna zainteresować się Panem Paraprezydentem Chojrakiem.
chyba, ze robi sie to z wlasnej kasy ;)
[cytat="burka"]chyba, ze robi sie to z wlasnej kasy ;)[/cytat z własnej kasy nic nie może zrobić - musi wszystko iść przez konto wyborcze i platne musi byc przelewem. Jesli tak nie było to złamam prawo Prezio.
o rany co to jest za zdjęcie???
Hemoroidy im dokuczają??Ale wszystkim na raz?
Stypa może?? \A ta z czerwonym to co na stypie z tym czerwonym robi????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!