Mazura Państwo zobaczyli, Mazura! I dlatego solidarnie Państwu zmiękła rura!!
Zapytajcie Telesfora czy na Mazura przyszła pora.On dobrze wie że u Czapli się dobrze je. Czapla dba o wszystkich i nie kręci i ma bardzo dużo chęci!!!
Klip Mazura kręcony z lotu ptaka, tak czy owak głosujemy na Chojniaka.
Zapałka zapaliła maSIARKA.
Dziemdziorę, Czapla obskubała korę - wkręcaja się na cwaniaka.
I tak głosujemy na Chojniaka.
Już noc nad Piotrkowem zapada, już jesień z zimą się wita,
Wtem widzę ,z daleka,z oddali, nowego Nam gospodarza,
Przyleci do nas na skrzydłach i dmuchnie w wymarłe ruiny,
przywróci nam Czapla i dumę ,i honor dla każdej rodziny.
Odejdźcie już przyjaciele,nikt o was już nawet nie myśli
zostawcie w spokoju to miasto ,ono się wnet nam ooczyści.Dla Nas i dla Was ,dla dzieci,dla Ciebie, i dla mnie
Piotrków rozkwitnie wśród śniegów ,i będzie pięknie i niebanalnie.
:)))))))))))))))))))))))))))
Po co ta złośliwość komu przeszkadza jakie kto ma zęby-tylko ludzie slabi używają takich argumentów , W lewicy jest b. dużo osób ,którzy potrafią rządzić. Prezydentem zostanie Jan dziemdziora.
Przepiękny ten wierszyk, czuję się jakbym co najmniej wróciła do czasów sprzed 56 roku :/ Markpio u kogo pobierałeś nauki? U sztandarowych poetów socrealu - Putramenta, Mandaliana, Broniewskiego czy u samego Stalina?
Słucki,Ważyk...:)))))
Dziemdziory już nie ma!!! Przed sekundą w Radio Piotrków przyznał że jest winny ,wraz z innymi radnymi, zaniechania starań o dofinansowanie do bibliotyki. Chcieli 85% dawano im 80% to..zrezygnowali.TRAGEDIA!!!!!
a ,milion złotych poszło na projekty,..które obecnie można wrzucić do kosza!! Oj,bogate to towarzystwo,szkoda że za nasze ,podatników pieniądze.
Ja też słuchałem i dokładnie było powiedziane, że to właśnie radni Lewicy i PO dążyli do wyjaśnienia spraw związanych z biblioteką. Odpowiedzialność spada na Jaśnie Pana Prezydenta K.CH. Podejrzewam, że zaczynasz popierać Krystofera i walisz w opozycję.
Boże kochany,moj daragoj,nie posądzaj mnie o takie rzeczy!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!